ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2016 | 04:20

Ειρωνία

Καλημέρα,Εδώ και 10 μέρες έχω ξεκινήσει να εργάζομαι σε ένα λογιστικό γραφείο. Επιτέλους κάτι πάνω στο αντικείμενο μου. Το θέμα μου είναι ότι μια συνάδελφος, μικρή σε ηλικία σαν και εμένα, όταν είναι μπροστά άλλοι συναδέλφοι με μειώνει λέγοντας,δεν θυμάσαι και τίποτα, δεν ξέρεις Excel καλέ κλπ, πράγματα που δεν ισχύουν, και οι παρατηρήσεις τις έρχονται σαν απάντηση στην ερώτηση μου. Φυσικά και αδιαφορώ, με τους υπόλοιπους έχω αρκετά καλή σχέση, και σκέφτομαι από εδώ και στο εξής να την αγνοώ επιδεικτικά.Ποιά η γνώμη σας?
2
 
 
 
 
σχόλια
κάτι τέτοια άτομα δε χαμπαριάζουν εκτός κι αν τα βάλεις στη θέση τους μια και καλή και τότε γίνονται αρνάκια. έχω δει πάμπολλα τέτοια παραδείγματα σε εργασιακούς χώρους. θα σου πρότεινα αρχικά να της μιλήσεις ιδιαιτέρως και αν δεις ότι συνεχίζει να αρχίσεις να την προσβάλεις και συ μπροστά στους άλλους. όσο την αφήνεις πάντως, η αδιαφορία σου θα εκλαμβάνεται ως αδυναμία να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και αυτή θα συνεχίζει ανενόχλητη.
Θα σου έλεγα ότι το να αγνοείς κάποιον ορισμένες φορές έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δύο τρία καντήλια με ωραίο τρόπο όταν βρεθείτε μόνες θα ήταν η ιδανική λύση για να σταματήσει να ασχολείται μαζί σου.