ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2015 | 21:45

...

Ποσο ποιο χαλια μπορει να γινει η σχεση μου με τους γονεις μου; ειμαστε τελειως διαφορετικοι ανθρωποι,δεν συνεννοούμαστε,δεν εχουμε κοινα σημεια. Διαμορφωνουν εκεινοι την ζωη μου και εγω νιωθω ολο και πιο θλιμμενη. Τσακωνομαστε συνεχως, εχουν στο μυαλο τους οτι ειμαι η χειροτερη κορη ενω δεν εχω κανει τιποτα που να τους οδηγει σε αυτο το συμπέρασμα. Μακαρι να μπορουσα να ζησω σε αλλο σπιτι η τουλαχιστον να σπουδαζα σε αλλη πολη. Τοτε θα ανοιγομουνα, θα εβγαζα τις ανασφαλειες απο πανω μου , θα γνωριζα αλλα ατομα. Θα ημουν διαφορετικη. Μακαρι να ημουν διαφορετικη!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τι; Ζούμε πολύ παρόμοιες καταστάσεις. Κατά την γνώμη μου ξέρεις τι πρέπει να κάνεις; Ζήσε όπως θες. Όποιο κι αν είναι το κόστος, σιγουρέψου ότι όσα χρόνια έχεις θα τα περάσεις όπως σου γουστάρει ΕΣΈΝΑ! Ούτε της μάνας σου, ούτε του πατέρα σου, ούτε κανενός. Όσο κλισέ και αν είναι, έχουμε μια ζωή. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θέλεις πραγματικά όταν γεράσεις, να κοιτάς πίσω σου και να βλέπεις μόνο λάθη και δρόμους που δεν περπάτησες;Ζήσε για σένα. Για κανέναν άλλο.