ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2015 | 14:40

Μαντρώστε τα αγόρια

εβγαζα βολτα το σκύλο και ετσι όπως περπατούσα στο δρόμο ακούω ενα αγόρι να μου λέει "ε ομορφιά" και "ε εσύ με το σκυλάκι" "ε εσυ με το κοντομάνικο εισαι πολυ όμορφη" "ε κοπελιάααα". 10-11 θα ήταν. Μαζέψτε τα.Μην ακούσω μαλακίες τύπου "αγοράκι είναι" ή "μικρό παιδί ειναι μωρέ δεν ξέρει τι κάνει" γιατί δεν εχω πετύχει ποτέ κορίτσι άνω των 5 να φωνάζει αγνώστους από το μπαλκόνι, πόσο μαλλον 18ρηδες. Κάπως ετσι δημιουργούνται οι πέφτουλες.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχασες να αποκαλέσεις το αγόρι και με την must πλέον ταμπέλα:"μισογύνης" ! Απο'δω και πέρα όλοι πρέπει να βγαίνουν να σας λένε πόσο π*τσαβούρες και πόσο μπάζα είστε, ώστε να νιώθετε όμορφα.
Βαριέμαι πολύ να κοιτάξω τα προηγούμενα σχόλια, οπότε μπορεί να στο ξαναείπε και κάποιος παραπάνω...Το να σου πεί κάποιος οτι είσαι πολυ όμορφη δεν είναι ούτε πέσιμο ούτε φυσικά υποτιμητικό για το γυναικείο φύλο(όσο φεμινίστρια κι αν είσαι γιατί κάπως έτσι σε έκοψα). Ακόμα και αν στο πει ένα παιδί. Δε σε είπε ουτε κα*λα, ούτε μου**ρα ούτε κάτι που θα σε προσβάλει ή θα θίξει την αισθητική σου. Πες ευχαριστώ και πήγαινε στη δουλεία σου. Το παιδί θαύμασαι κατι σε σένα και στο είπε, εσύ τι θυμώνεις δε καταλαβαίνω. Υ.Γ. και οι πέφτουλες τι έχουν;; Άντρες είναι που προσπαθούν να βρουν γυναίκα είναι. Αν θες ανταποκρίνεσαι αν δε θες την κάνεις. Απο κατι τέτοιες μυγιάγγιχτες φοβούνται πλεον οι άντρες να μιλήσουν σε μια κοπέλα και μέτα πάνε και γεμιζουν τη στήλη της lifo με τα "Σ' αναζητώ". Ξεκόλλά!! τιμή σου και καμάρι σου είναι που δέχτηκες ένα κομπιμέντο
Απόλυτο 1000% RESPECT που είσαι κοπέλα και λες όλα αυτά που σχεδόν καμία δεν ακους να λέει στο Ελλάντα...Μετά η λεγάμενη θα κλαίγεται αύριο που "τα αγόρια έχουν γίνει αδερφές και δε μιλάνε στις γυναίκες κλπ κλπ" Νισάφι.