ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2015 | 20:59

Υπο σκεψη!

Σκεφτομαι να παρω ενα γατακι! Ειμαι 22 χρονων μενω μονη μακρια απο το πατρικο μου λογω σπουδων οποτε δεν θα εχω καμια βοηθεια... φοβαμαι οτι στην μεταφορα θα ειναι δυσκολο γιατι πηγαινοερχομαι συχνα στην πολη μου και δεν ξερω αν επιτρεπονται τα κατοικιδια στα κτελ... επισης θα ηθελα αν εχει καποιος γατα να με ενημερωσει σχετικα με το κατα ποσο ειναι τελικα ανεξαρτητες.. επειδη θα λοιπω για μερικες ωρες την ημερα λογω σχολης θα μπορω να την αφηνω μονη η κανουν ζημιες? Επισης εκτος απο εμβολια στηρωση και φαγητο χρειαζονται τιποτα επιπλεον οσον αφορα την φροντιδα τους?? Αγαπω τα ζωα και δεν θα ηθελα να παρω ενα γατακι αν δεν ξερω τα παντα για αυτα.. θελω να ειμαι σιγουρη οτι μπορω να το φροντιζω οπως του αξιζει!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ως πρώην 'ιδιοκτήτρια' γάτου και από την εμπειρία φίλης που μετακόμισε με το γατούλη της Λισαβόνα (και φυσικά δούλευε και έλειπε αρκετά) έχω να πω ότι ναι, είναι σίγουρα ανεξάρτητες και μπορούν να μείνουν μόνες τους, για κάποιες ώρες βέβαια, μην το αφήσεις μέρες μοναχούλι.. Για το ΚΤΕΛ νομίζω ότι υποχρεούνται να τα δέχονται (συνοδευόμενα) και μέχρι κάποια κιλά είναι μαζί σου και όχι στις αποσκευές. Δες εδώ πχ http://ktelmacedonia.gr/gr/content/%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD.195/Κατά τα άλλα θα χρειαστείς και τσιπάκι να του βάλεις (βάσει νόμου) αλλά αυτό βοηθάει και αν κατά λάθος το χάσεις..Τώρα για ζημιές είναι λίγο χαρακτήρας και λίγο πως θα το μάθεις (σαν παιδί ένα πράγμα). Ο δικός μου δεν είχε κάνει ποτέ μα ποτέ ζημιά πχ.. άλλες γάτες ρίχνουν πράγματα κάτω επίτηδες, τι να σου πω. Πάντως να υιοθετήσεις αστεγάκι, ε? Καλή επιτυχία εύχομαι αν το αποφασίσεις. Πάντως πιο γλυκιά συντροφιά από ένα χαδιάρικο γατούλι (και γάταρο όταν γεράσει) δεν έχει!
Τα κατοικίδια επιτρέπονται στα ΚΤΕΛ,όχι όμως σε όλα τα δρομολόγια!μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις!Η μεταφορά της γάτας δεν είναι δύσκολη,αρκεί να πάρεις ένα κλουβί μεταφοράς!Θεωρώ πως είναι πιο ανεξάρτητες σε σχέση με τα σκυλιά,διότι δε χρειαζεται να τη βγάλεις βόλτα!Ρώτα όμως και έναν κτηνίατρο που θα σου λύσει όλες τις απορίες!