ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2015 | 22:04

ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

18-20 : ΑΡΙΣΤΑ (Διάβασα συστηματικά από το δημοτικό μέχρι το λύκειο)15-17 : ΚΑΛΑ(Διάβασα στις τρεις τελευταίες τάξεις του λυκείου κατά βάση)12-14 : ΜΕΤΡΙΑ(Διάβασα στη τελευταία τάξη του λυκείου και πήγα συνάμα και φροντιστήριο)10-12 : ΧΑΛΙΑ (Έγραψα ότι θυμόμουν μέσα από την τάξη, όταν δεν κοιμόμουν πάνω στο θρανίο ή όταν δεν έκανα φασαρία)8-10 : ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ(Έγραψα ότι με φώτισε ο Θεός, όταν όλη την υπόλοιπη χρονιά έκανα σούζες με το παπάκι μου ή έβαφα τα νύχια μου κι έκανα ανταύγειες στα μαλλιά)
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ κλισε προσεγγιση. Ο καθ'ενας εχει τον δικο του τροπο να διαβαζει. Και οταν καποιος δεν τα παει καλα δεν σημαινει πως ειναι αποτυχημενος. Ξερω τοσους και τοσους που τα πηγαν ''χαλια'' στις πανελληνιες και τωρα δουλευουν στο εξωτερικο σε καλες θεσεις, ενω αυτοι που τα πηγαν αριστα περιμενουν ακομα για δουλεια με το πτυχιο στο χερι.