ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2014 | 14:17

Μετά από καιρό σε club

Μετά από 6 μήνες αποφάσισα να πάω σε γνωστό μαγαζί της πόλης μου για ποτό. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να βγαίνω για κρασί ή ρετσίνα σε μικρά μαγαζιά αλλά και σε φοιτητικά στα οποία θεωρώ ότι περνάς καλά διότι μπορείς να συζητήσεις και να κάνεις και την πλάκα σου. Χθες γιατί το έκανα αυτό ένας θεός το ξέρει. Το ποτό 8 ευρώ, η καπνίλα με συντροφεύει μέχρι και σήμερα το πρωί και διασκέδαση 0. Χώρια που η πίεση ανέβηκε 23 βλέποντας τους νεανίσκους να το παίζουν George Clooney και τις ωραίες κορασίδες να θυμίζουν κάτι από Kim Kardashian. Αμ δε το άλλο(!)... Όλοι να τσεκάρουν το κινητό κάθε 2 λεπτά μη χάσουν κάποιο notification. Θα μου πείτε παντού γίνεται αυτό. Ε όταν υπάρχει θέμα συζήτησης (βλέπε παραπάνω) ή αληθινή διασκέδαση δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Που θέλω να καταλήξω... Γιατί προτιμούμε να βγαίνουνε για ποτό, να καθόμαστε όρθιοι για αρκετές ώρες σε χώρο που δεν μπορείς ούτε να κλάσεις (με το μπαρδον), να πληρώνουμε μισό και ολόκληρο μεροκάματο για να πιούμε τα χημικά πειράματα του μουσάτου μπάρμαν και άλλα 1002 αρνητικά; Για να δείξουμε στο Facebook το check Internet, ότι περνάμε καλά και είμαστε φραγκάτοι γκόμενοι - αμείλικτες γκόμενες; Πόση υποκρισία... Μπορεί μάλλον να είμαι και εγώ ο περίεργος και να γέρασα πριν την ώρα μου. Πάω να φάω...
3
 
 
 
 
σχόλια
Φαίνεται τα βέλη της εξομολόγησής σου βρήκαν πολλούς ενόχους στην πλάτη ή στο γόνατο, καθώς έβγαζαν selfies με προσποιητά χαμόγελα. Και οι αρνητικές που γεύτηκαν μετά ήταν το τελικό χτύπημα!Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα είπες!
Όντως σε κάποια club συμβαίνουν όλα αυτά που αναφέρεις, τουλάχιστον έτσι τα αντιλαμβάνομαι κι εγώ, αλλά ρε φίλε δε σε υποχρεώνει κανείς να πας, τι γκρινιάζεις; τραβάτε με κι ας κλαίω?
Εξαρτάται το club.Αν είναι ελληνάδικο εγώ προσωπικά δε μπορώ να διασκεδάσω εκτός και αν με έχει πιάσει κάποιας μορφής τρολλιάση.Αν είναι σε φάση house και γενικά electro πράγματα γουστάρω να πάω για τη φάση.Εγώ στηρίζω περισσότερο μπαράκια που πάλι μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου και να μιλήσεις.Τώρα τα φοιτητικά με τις ρετσίνες προσωπικά τα ΣΙΧΑΊΝΟΜΑΙ.Απίστευτη βαβούρα σε μικρό χώρο.Πολλές φορές χωρίς μουσική και ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ποσότητες κάπνας.Πιθανολογικά σε κάποιο bar/club θα υπάρχει κάποια μορφή εξαερισμού.Σε φοιτητικές τρύπες ποτέ!Ειδικά το χειμώνα.Απλά όλοι οι φοιτητές πηγαίνουν εκεί για να γίνουν.Σου λέει 4 το μισόκιλο κρασί,ε θα την ακούσω.