ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2013 | 17:40

απλωσε το χερι σου κοσμε!

ρε παιδια, οταν σας δινουν ενα φυλλαδιο παρτε το, δεν ειναι κοπος να τεντωσετε το χερι σας ενα δευτερολεπτο κ αν δν σας ενδιαφερει το θεμα ν το πεταξετε στον πρωτο καδο!!! ειναι απλα ενα φυλλαδιο..δεν μας λυπαστε εμας που λιωνουμε τοσες ωρες στον ηλιο αυγουστιατικα για 3 ευρω? ολοι με την κακια στο στομα κ με το αγριο βλεμμα, λες και κλεβουμε..ενα φυλλαδιο προσφερουμε ρε κοσμε!!!ποση μιζερια και κακια πια!υπαρχουν ευτυχως ακομα ανθρωποι με χαμογελα και ευαισθησιες,ισως πολυ λιγοι αλλα ενα χαμογελο και η βοηθεια ηταν πολυτιμη =) χαμογελαστε ρε κ στα πιο απλα κ ασημαντα πραγματα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι και δεν έπαιρνα συνέχεια φυλλάδια. Τώρα ντρέπομαι αλλά υπόσχομαι πως την επόμενη φορά που θα μου δώσουν θα πάρω και θα σκάσω και χαμόγελο :-)
Ναι ρε φίλε, το είχα κάνει στα νιάτα μου, φοιτητής, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τα ίδια θα έγραφα και εγώ τότε.Να ξέρεις ότι αυτό που βλέπεις στους περισσότερους υπάρχει και χαρακτηρίζει όλες τις εκφράσεις της ζωής τους, μιζέρια.Σε όλη αυτή τη μιζέρια όμως ξεχώριζαν εκείνα τα χαμόγελα και η ευγένεια στην έκφραση, το θέμα είναι να τους βρεις και μετά.Καλή δύναμη φίλε.