ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2013 | 12:49

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Πριν λιγες μερες πηγα σε εναν αγωνα μπασκετ.. Λιγο πριν την εναρξη επαιξε στα μεγαφωνα ο εθνικος υμνος. Ολος ο κοσμος σηκωθηκε απ'τις καρεκλες του,υψωσε τις ελληνικες σημαιες και αρχισε να σιγοψυθιριζει τα λογια του Δ.Σολωμου. Εγω δεν σηκωθηκα, ουτε τραγουδησα, ουτε ελληνικη σημαια υψωσα και ουτε αγγιξα το χερι στην καρδια μου, απλα καθομουν και παρατηρουσα. Ολος ο κοσμος γυρισε και με κοιταξε και ψιθυριζε ο ενας στο αυτι του λαου διαφορα. Εγω απλα κοιτουσα. Ελληνιδα ειμαι, γεννημενη και μεγαλωμενη εδω. Μετα που τελειωσε ο υμνος, γυρισε αυτος που καθοταν πισω μου και μου ειπε -Ξενη εισαι μωρη? να σηκωθεις και να πας πισω στη χωρα σου''. Δεν γυρισα καν να τον κοιταξω. Απο ποτε κρινουμε εναν ανθρωπο απο το αν τραγουδησει η οχι τον εθνικο υμνο? Δηλαδη οποιος δεν σηκωνετε στον εθνικο υμνο και δεν κυματιζει ενα κομματι πανι δεν ειναι Ελληνας? Ε αν, ειναι ετσι λοιπον, εγω δεν θα σας κανω τη χαρη να σηκωνω σημαιες και να τραγουδαω υμνους, απο σημερα δεν θα λογαμαι ελληνιδα αλλα ανθρωπος!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Και συγγνώμη, δεν είναι και καμιά "εθνική" στιγμή ένας αγώνας μπάσκετ. Όπως και ο αληθινός χριστιανός δεν χρειάζεται να σταυροκοπιέται όλη μέρα, έτσι και ο αληθινός έλληνας δεν χρειάζεται να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο. Γούστο της και καπέλο της, μπράβο!!!