Απεργία την Πρωτομαγιά

«Σαρώνει» ο Αντετοκούνμπο στη ψηφοφορία για το All-Star Game - Πρώτος σε όλο το NBA

«Σαρώνει» ο Αντετοκούνμπο στη ψηφοφορία για το All-Star Game - Πρώτος σε όλο το NBA Facebook Twitter
0

Στην κορυφή της ψηφοφορίας για το All-Star Game βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα το ΝΒΑ τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της λίγκας παγκοσμίως.

Πιο αναλυτικά και έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 863.146 ψήφους, ο 23χρονος διεθνής βρίσκεται πάνω από όλους τους παίκτες της Ανατολικής και της Δυτικής Περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ονομάτων του NBA όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Ίρβινγκ, Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν και Γουέστμπρουκ.

Σε περίπτωση που στο τέλος της ψηφοφορίας βρίσκεται ακόμη στην 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, τότε ο «Giannis» θα είναι αρχηγός της ομάδας της Ανατολής στο επερχόμενο All-Star Game.

Οι starters, δηλαδή τα μέλη των βασικών πεντάδων θ' ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου, οι αναπληρωματικοί στις 23 Ιανουαρίου, ενώ τα τελικά ρόστερ των δυο ομάδων θα γίνουν γνωστά στις 25 Ιανουαρίου.

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ