ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πώς δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

H Uefa ενημέρωσε την ΕΠΟ πώς δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Άκυρος ο συναγερμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την πληροφορία για την ύπαρξη ντοπαρισμένου διεθνή ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports, η οποία επικαλείται το International Testing Agency που εδρεύει στην Ελβετία (Λωζάνη)  διεθνής ποδοσφαιριστής που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στα πλέι οφ του EURO 2024, στους αγώνες με Καζακστάν και Γεωργία βρέθηκε ντοπαρισμένος.

Στην συνέχεια η ΕΠΟ, επισήμως, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγούσε πως δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση επί του θέματος και πως δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η UEFA γνωστοποίησε στην ΕΠΟ πως ουδέποτε υπήρξε θετικό δείγμα παίκτη της ομάδας μας βάζοντας τέλος στην αναστάτωση και στα σενάρια των τελευταίων ωρών. 

Το μήνυμα του Φώτη Ιωαννίδη

Ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, τοποθετήθηκε μέσω story στο Instagram, γνωστοποιώντας πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης απέναντι σε όσους τον συνέδεσαν με "ψευδή σενάρια".

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»..

H Uefa ενημέρωσε την ΕΠΟ πώς δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ