ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Europa Conference League: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την Μπριζ στην Τούμπα με 2 γκολ από το α' ημίχρονο

Europa Conference League: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από την Μπριζ στην Τούμπα με 2 γκολ από το α' ημίχρονο Facebook Twitter
ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Τεράστια «δίψα» για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League είχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά αποκλείστηκε με δύο γκολ που δέχτηκε στο α΄ ημίχρονο. 

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στην Τούμπα και άνοιξε το σκορ με τον Γιούτκλα στο 33′ μετά από ωραία αντεπίθεση. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 45′, παίρνοντας το “ριμπάουντ” μετά από απόκρουση του Κοτάρσκι σε νέα αντεπίθεση.

Ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε μάλιστα και δύο σπουδαίες επεμβάσεις, για να αποτρέψει ακόμη πιο “βαρύ” σκορ για την ομάδα του στο 45λεπτο.

Στο β' ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τη διοργάνωση, έχοντας δεχτεί τρία γκολ συνολικά και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. 


 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ