ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών

Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών Facebook Twitter
Εθνική Ελλάδος/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο ΕΟΚΑΝ με νέα ανακοίνωση του σήμερα το απόγευμα, τονίζει πως ενημερώθηκε και επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών για ντόπινγκ.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ εξέδωσε νέα ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης  στην οποία αναφέρει πως ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών και θέλησε με αυτή την ανακοίνωση να βάλει μια και καλή τέλος στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί από την Τετάρτη (17/4) το πρωί.

Η νέα επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει ότι ο «Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA». 

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ