Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα προσωρινά αρωματισμένα τατουάζ είναι η νέα μόδα που έχει κατακλύσει το Pinterest

Τα προσωρινά αρωματισμένα τατουάζ είναι η νέα μόδα που έχει κατακλύσει το Pinterest Facebook Twitter
0
Τα προσωρινά αρωματισμένα τατουάζ είναι η νέα μόδα που έχει κατακλύσει το Pinterest Facebook Twitter

Το Pinterest έχει γίνει σήμερα κάτι σαν την απόλυτη πηγή των νέων trends, αφού ό,τι φτάνει τελικά να μας απασχολεί σε επίπεδο τάσεων στη μόδα συνήθως έχει ξεκινήσει από αυτά που αναζητούν μανιωδώς στην πλατφόρμα οι απανταχού χρήστες.

Τα μικρά σε μέγεθος τατουάζ είναι από καιρό μια αγαπημένη κατηγορία, η οποία πρόσφατα απέκτησε μια νέα υποκατηγορία, που αυτή τη στιγμή έρχεται πρώτη στις αναζητήσεις στο ίντερνετ. Ο λόγος για τα προσωρινά αρωματισμένα τατουάζ, που σύμφωνα με το Pinterest, έχουν παρουσιάσει αύξηση στις αναζητήσεις κατά 450% από πέρυσι. 

Κάθε ένα από αυτά τα ιδιαίτερα τατουάζ σχεδιάζεται με μελάνι που έχει βάση τα φυτά, διαρκεί από δύο μέχρι τέσσερις ημέρες και είναι αδιάβροχο. Σύμφωνα δε με την Tattly, την εταιρία που τα πρωτοκυκλοφόρησε, αν πλυθούν απαλά, μπορεί να κρατήσουν ακόμη περισσότερο.

On Mother's Day, gift with a twist. Delight mom with these floral and scented Tattly by @vincentjeannerot. Find our Perennial Set in the #MothersDay guide via the link in our bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tattly Temporary Tattoos (@tattly) στις

temp tattoo thursday in the mana marketing office - thank you @yrc & @tattly for the swag ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alex santana nanananana (@alexsantanana) στις

Sage and Thyme, so divine. Such beauty in this shot by @hungryhipsters of our scented herbs by @vincentjeannerot. #regram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tattly Temporary Tattoos (@tattly) στις


Το άρωμα που αναδύει κάθε τατουάζ διαρκεί όσο και το ίδιο το τατουάζ και τα σχέδια περιλαμβάνουν από ορτανσία και παιώνια μέχρι φύλα λεύκας ή τριαντάφυλλο, ασορτί με την αντίστοιχη μυρωδιά. 

Trying to manifest some spring juju with these flowers arranged by @calvinstalvig and the scented @vincentjeannerot water color flower @tattly. #goawaysnow #tattly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Roth Eisenberg (@swissmiss) στις

Fun with #tattly at Jen and Mark's wedding! #buderfulday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morgen Patterson (@morgen.patterson) στις

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ