ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/4/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/4/2024) Facebook Twitter
Η Κάιλι Μινόγκ είναι Ταύρος.
0

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία και αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης στις 19/4 και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Προωθήστε τις δεξιότητές σας και δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Την ίδια μέρα, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα ευνοήσει τις μυστικές διαπραγματεύσεις όσων γεννήθηκαν το 3ο δεκαήμερο. Γενικά, είναι μια πολύ καλή εποχή για τα οικονομικά, καθώς σας δίνονται ευκαιρίες για αύξηση εσόδων. Στις 21/4 ακολουθεί η σύνοδος Δία - Ουρανού, η οποία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο που φέρνει τύχη και σημαντικές αλλαγές σε όσους δεν διστάσουν να πάρουν ρίσκο. Το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα την ίδια μέρα επηρεάζει το 1ο δεκαήμερο και πρέπει να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους, καθώς στις 24/4 ακολουθεί η πανσέληνος στον Σκορπιό που τονίζει τον τομέα των κοινών σας πόρων, φέρνοντας μια αναστάτωση.     

ΤΑΥΡΟΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας στις 19/4 και θα δώσετε έμφαση στους στόχους και την αυτοβελτίωση. Το 2ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ερμή - Αφροδίτης την ίδια μέρα, θα μπείτε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των αναγκών σας και θα θέσετε νέες προτεραιότητες. Οι πιο ευνοημένοι είστε οι του 3ου δεκαημέρου που έχετε τον Δία σύμμαχό σας. Στις 19/4 το εξάγωνο με τον Άρη φέρνει νέες ιδέες και δίνει ώθηση σε θέματα που αφορούν την τεχνολογία, κι αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας δουλεύοντας μέσω διαδικτύου. Τα καλά νέα έρχονται με τη σύνοδο Δία - Ουρανού στις 21/4 που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 αφορά το 1ο δεκαήμερο και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 ξεκινά η εποχή που πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Μέχρι τις 20/5, που ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Στις 21/4 η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα θα δυσχεράνει τα ταξίδια, τις νομικές υποθέσεις και τις επαφές με το εξωτερικό. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή που αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο φέρνει φίλους από το παρελθόν ή κάποια επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα. Το εξάγωνο Άρη - Δία, επίσης στις 19/4, αυξάνει τον δυναμισμό σας και θα πετύχετε πολλά εσείς του 3ου δεκαημέρου. Στις 21/4 η σπάνια σύνοδος Δία - Ουρανού σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές συναντήσεις και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας από τις 19/4 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης και θα πάρετε μεγάλη ώθηση οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να δρομολογηθεί μια συνεργασία που ήταν στα σκαριά ή να δείξουν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες σας συνεργάτες από το παρελθόν. Την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, φωτίζοντας τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Ιδιαίτερη προσοχή στις 21/4. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα θα φέρει αποκαλύψεις που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με φίλους και/ή το ταίρι σας. Για το 3ο δεκαήμερο είναι πιο ευχάριστες οι εξελίξεις από τις 19/4 καθώς το εξάγωνο Άρη - Δία σας παρακινεί να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας στο εξωτερικό και οι προοπτικές για νέες συνεργασίες είναι πολύ καλές. Καινούργιες γνωριμίες φέρνει η σύνοδος Άρη - Ουρανού στις 21/4 που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4, ο τομέας της καριέρας και της φήμης παίρνει σημαντική ώθηση και μέχρι τις 20/5 τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή θα επηρεάσει το 2ο δεκαήμερο και φέρνει ταξίδια που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Το εξάγωνο Άρη - Δία αφορά το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά και την καριέρα. Η ισχυρή σύνοδος Δία - Ουρανού τις 21/4 φέρνει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και θα απογειωθούν τα κέρδη σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα και οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που αφορούν τις σχέσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 δείχνει πως θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση κοινών πόρων και να αποφύγετε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται από τις 19/4 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο και μέχρι τις 20/5 θα είναι εξαιρετική εποχή για ταξίδια, σπουδές και διευθέτηση νομικών υποθέσεων. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή την ίδια μέρα θα επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο θα καταφέρετε να το επιλύσετε μέσω κοινών πόρων – επηρεάζεστε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Το εξάγωνο Άρη - Δία αφορά το 3ο δεκαήμερο και ευνοεί τις συνεργασίες σε μακρινούς προορισμούς. Μια πολύ σημαντική ημερομηνία για νομικές υποθέσεις και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες είναι στις 21/4 που έχουμε την ισχυρή σύνοδο Δία - Ουρανού. Μη φοβηθείτε τις αλλαγές που έρχονται κι ανοίξτε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 φέρνει εσάς του 1ου δεκαημέρου αντιμέτωπους με επικοινωνιακά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και μέχρι τις 20/5 θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη σε οφειλές και κληρονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης την ίδια μέρα φέρνει άτομα από το παρελθόν που μπορεί να σας προτείνουν κάποια συνεργασία, ευνοεί την επανασύνδεση σχέσεων με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και αφορά το 2ο δεκαήμερο. Οι τυχεροί αυτή την εποχή είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου. Το εξάγωνο Άρη - Δία στηρίζει νέες επαγγελματικές προσπάθειες και σας ενθαρρύνει να προωθήσετε τις δεξιότητές σας με σθένος. Τα σημαντικά νέα έρχονται με τη σύνοδο Δία - Ουρανού στις 21/4, η οποία είναι μια σπάνια όψη καθώς συμβαίνει κάθε 14 χρόνια. Για εσάς σημαίνει πως θα έχετε έσοδα μέσω κοινών πόρων ή κάποια χρηματοδότησης. Η πανσέληνος στον Σκορπιό αφορά οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων φωτίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο στις 14/9 και καθώς είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με τον πλούτο, κάτι καλό βρίσκεται καθ’ οδόν και αφορά κάποια συνεργασία. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή την ίδια μέρα επηρεάζει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία. Ενδεχομένως να ολοκληρωθεί ένα εγχείρημα που έμεινε ημιτελές ή να χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο ζωής και διατροφικές συνήθειες. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία προσδίδει δυναμισμό και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Φλερτ και νέες γνωριμίες θα ευνοήσουν εσάς του 3ου δεκαημέρου. Σημαντική ημερομηνία για ξεκίνημα συνεργασίας ή σχέσης είναι στις 21/4 που πραγματοποιείται η σπάνια σύνοδος Δία - Ουρανού. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει σε κόντρα τις προσωπικές σας επιθυμίες με τις ανάγκες των άλλων και πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενέργειά σας ανεβαίνει κατακόρυφα από τις 19/4 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο και καθώς θα διανύει τον τομέα της εργασίας και της υγείας μέχρι τις 20/5 τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Ιδανική εποχή για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και ξεκίνημα διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τη σύνοδο Αφροδίτης - Ερμή που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η δημιουργία ερωτικής σχέσης και οικογένειας θα ευνοηθεί. Το 3ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Άρη - Δία, θα έχετε αίσιες εξελίξεις που θα αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων, τα καλά νέα όμως, που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την υγεία, έρχονται στις 21/4 με τη σπάνια σύνοδο Δία - Ουρανού. Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης σας και στηρίζει τις προσπάθειές σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό σάς καλεί να φροντίσετε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια εποχή έντονης δημιουργικότητας και απολαύσεων ξεκινάει για εσάς από τις 19/4 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο και θα νιώσετε αναζωογονημένοι. Μέχρι τις 20/5 εξασκήστε τα ταλέντα σας, προωθήστε τα έργα σας και βιώστε όμορφες στιγμές με το ταίρι και τα παιδιά σας. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή την ίδια μέρα αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ζήτημα και να επιλυθεί ή κάτι που θα σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας. Το εξάγωνο Άρη - Δία θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο και είναι ιδανική στιγμή για εμπορικές διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και φλερτ. Ακολουθεί η σπάνια σύνοδος Δία - Ουρανού που φέρνει τύχη και σημαντικές αλλαγές, όπως έναν νέο έρωτα ή ένα παιδάκι. Η πανσέληνος στον Σκορπιό δείχνει πως η κοινωνική σας ζωή χρήζει βελτίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα της οικιακής σας ζωής και της επιχείρησής σας από τις 19/4 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Ταύρο και μέχρι τις 20/5 θα είναι ιδανική εποχή για να αναμορφώσετε τον χώρο σας, να κάνετε κάποια ανακαίνιση ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή την ίδια μέρα αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και σας παρακινεί να ολοκληρώσετε έναν εκπαιδευτικό κύκλο ή να αναθερμάνετε τις σχέσεις με οικείους. Το 3ο δεκαήμερο έχετε την τύχη με το μέρος σας με το εξάγωνο Άρη - Δία που φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας, και ακολουθεί και η σπάνια σύνοδος Δία - Ουρανού που φέρνει ευτυχή γεγονότα στην οικογένεια – διανύετε ένα πολύ θετικό διάστημα. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 δείχνει πως πρέπει να ισορροπήσετε μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Αισιοδοξία και αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση φέρνει η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4 και θα ευνοηθούν τα επαγγελματικά και οι σχέσεις σας. Μέχρι τις 20/5 μπορεί να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο μαθημάτων ή να έχετε αύξηση εσόδων μέσω της προώθησης υπηρεσιών. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης - Ερμή φέρνει κάποια χρήματα που σας οφείλουν τρίτοι ή το κλείδωμα μιας συμφωνίας και αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Το εξάγωνο Άρη - Δία σάς κάνει πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες σε εσάς του 3ου δεκαημέρου. Στις 21/4 ακολουθεί η σπάνια σύνοδος Δία - Ουρανού που σηματοδοτεί μια νέα εποχή με πολλές εξελίξεις σε εμπορικές υποθέσεις, εκδόσεις ή θέματα εκπαίδευσης. Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό για εσάς διάστημα. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 φέρνει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή για σπουδές.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ