Το «Ocean's 8» έχει επίσημο τρέιλερ - και είναι τέλειο!

Δείτε δυόμισι λεπτά με το πιο εντυπωσιακό γυναικείο καστ της χρονιάς

LIFOTEAM 19.12.2017 | 17:40

Μετά από το τίζερ διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε χθες, το πρώτο επίσημο, χορταστικό τρέιλερ του «Ocean's 8» είναι γεγονός. 

 

Η Warner Bros. φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη, αφού έπειτα από την εντυπωσιακή αφίσα με το all-stars γυναικείο καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας και το σύντομο τίζερ που μας άνοιξε την όρεξη, ήρθε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ 

 

Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Awkwafina, Rihanna και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ πρωταγωνιστούν στην ταινία που αποτελεί ταυτόχρονα σίκουελ και spin-off της γνωστής τριλογίας του Ocean.

 

H νέα συμμορία γυναικών θα προσπαθήσει να οργανώσει και να διαπράξει τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει συμβεί ποτέ στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο στόχαστρό της το ετήσιο Μet Gala και συγκεκριμένα ένα κολιέ Cartier αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Η παραγωγή δώρισε 1 εκατ. δολάρια στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναβιώσει εκεί το ετήσιο πολυσυζητημένο πάρτι.

 

Εκτός από τις οκτώ διάσημες γυναίκες που πρωταγωνιστούν, στην ταινία κάνουν πέρασμα πολλοί ακόμη σταρ, ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, Κέιτι Χολμς, Ζέιν Μαλίκ, Χέιλι Μπάλντουιν αλλά και διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Alexander Wang και Zac Posen.

 

Μικρό ρόλο στην ταινία έχει επίσης ο Τζέιμς Κόρντεν που υποδύεται έναν ασφαλιστή, ενώ ο Ματ Ντέιμον κάνει τον ρόλο που είχε και στις προηγούμενες ταινίες.

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2018.

 

Δείτε το τρέιλερ: