ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2013 | 05:41

με πρώην μιλας ?

Χώρισα εδώ και λίγο καιρό ... η πρώην μου μια μαλακισμένη μου έβγαλε τι πιστη αλλα έκανα υπομονή κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλήθηκε παρα τι καψούρα k το κoλυμα που υπήρχε στο κεφάλι μου και την χώρισα ...το πρόβλημα είναι ότι συναντιόμαστε στην δουλειά δεν θέλω να τις ξανά μιλήσω γενικά δεν είμαι καλά με τον όλο χωρισμό ...από την μια δε την έχω ξεπεράσει ακόμη , από την άλλη έχω αηδιάσει από την όλη συμπεριφορά τις γενικά, όλοι μου λένε ένα τυπικό γεια χωρίς χωρίς πολλά πολλά .... όμως μου πιάνει τι κουβέντα και όλη αυτή η ανέτειλα ότι και καλά δεν τρέχει τίποτα δε μου αρέσει δε ξέρω δεν μπορώ να προσποιηθώ δε ξέρω τι είναι καλύτερο να κάνω να σταματήσω να μιλάω μαζί τις εντελώς και όπως το πάρει ?
1
 
 
 
 
σχόλια
όταν ξαναρχίσει να σου μιλάει πες της "ξέρεις κάτι; τόσα χρόνια ντρεπόμουνα να στο πω αλλά πραγματικά δεν πάει άλλο: το στόμα σου ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΓΑΤΑ"δεν πρόκειται ποτέ ξανά να το παίξει άνετη ούτε με εσένα ούτε με κανέναν :)