ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2024 | 23:56

Εξάντληση.

Νιώθω εξαντλημένος.Εργασία βαριά , ψυχικά ασταθής , ανθρώπινες σχέσεις χάος , οικογένεια με ψυχικά θέματα . Νόμιζα ότι στα 34 θα είχα βρει το νόημα , οικογένεια ίσως παιδιά και αυτήν που αγαπώ δίπλα μου . Πλέον δεν υπάρχει τίποτα στο πλάνο παρά μόνο εξάντληση , ψυχική κυρίως.Βλέπω στα σοσιαλ να ανεβάζουν στορυ ζευγαρακια που ξέρω τι γίνεται από πίσω και αηδιάζω , ένας εφιάλτης για ρομαντικούς ανθρώπους με ενσυναίσθηση.Θελω απλά την αγκαλιά της και να ξεκουραστώ. Πόσο μάταιο , να ζεις έτσι .Θα μου πεις να είσαι ευγνώμων για ότι έχεις υγεία ακόμα νέος ωραίος , και ? Τι να τα κάνεις όλα αυτά στο τέλος χωρίς αγάπη ..απλά ζεις .. Εμπιστοσύνη δηλαδή ,κάτι ανώτερο από την αγάπη .Είχα μια τελευταία ελπίδα να τη δω και να φιλιομαστε με πάθος όπως τη πρώτη φορά.Δεν ήταν έτσι , επιφυλακτική , δεν με έχει και ούτε πρόκειται να με συγχωρέσει.Θελω απλά να κοιμάμαι για πάντα .Μπας και ξυπνήσω και έχει τελειώσει ο εφιάλτης που λέγεται νέα τάξη των ανθρωπίνων σχέσεων.Να ξυπνήσω σε ένα κόσμο που νιώθει.
6
 
 
 
 
σχόλια

Αφού δεν σε συγχώρεσε και δεν ξέρουμε και το λόγο,που μπορεί στην τελική να έχει δίκιο αυτή κι εσύ απλά να κλαιγεσαι ότι η πρώην δε θέλει επανασύνδεση.
Προχωράς παρακάτω.
Δεν τελειώνει η ζωή με έναν χωρισμό με μια απογοήτευση αλίμονο.
Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα να ζήσει κανείς και να γνωρίσει άλλους
Στο χέρι σου είναι να αλλάξει η δεδομένη κατάσταση.

Οποτε επιθυμείς εμπιστοσύνη από τις σχέσεις σου αλλά ζητάς συγχώρεση από την πρώην σου επειδή προδώσες την δική της. Εάν έχεις κάνει ότι περνάει απ το χερι σου για να σε δεχτεί πίσω αλλά δεν θέλει τότε ξεχνα την και προχώρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ