ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 11:34

Πάμε στοίχημα;

Λοιπόν, έχω μπλεχτεί σε μια κατάσταση.Έχω μια φίλη την Ντενια , και πρόσφατα μετακομίσαμε σε μια πόλη (διαφορετικά σπίτια) επειδή βρήκαμε δουλειά στην ίδια επιχείρηση. Είχαμε βγει μια μέρα και είχαμε πάει σε ένα μπαράκι. Εκεί ο μπάρμαν κούκλος. Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά δεν έκανα κάτι γιατί είμαι πολύ ντροπαλή, δε περίμενα να έχει ανταπόκριση και όλας. Κάποια στιγμή ήρθε ο σερβιτόρος και μας έδωσε κάτι ποτά κερασμενα από τον μπάρμαν. Η Ντενια τρελάθηκε και νόμιζε πως ήταν για εκείνη. Όταν πήγαμε να του μιλήσουμε ( τον λένε Στάμο) εκείνος έδειχνε αρκετό ενδιαφέρον για εμένα. Μου έδωσε το τηλέφωνο του. Εγώ δεν πήρα αλλά ξανάπηγα στο μαγαζί και τότε αρχίσαμε να μιλάμε πιο πολύ , γνωριστήκαμε καλύτερα και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Μου γνώρισε και έναν φίλο του τον Μιχάλη. Η Ντενια είχε αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τον Μιχάλη και βγαίναμε 4.δες. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας , απλώς φλερταραμε και τέτοια για τον πρώτο μήνα. Μετά τα πράγματα είχαν αρχίσει αν γίνονται πιο «φλογερα» και γενικά όλο αυτό μεταξύ μας είχε μια ένταση,δεν ακολουθούσαν τα πράγματα μια κανονικη ροή ας πούμε. Εκανε λοιπόν ο Στάμος ένα πάρτι και είχε καλέσει πάρα πολύ κόσμο. Εκεί γνώρισα έναν φίλο του τον Αλέξη. Όταν τον είδα τα έπαιξα. Ήταν σαν να είχε βγει από ταινία . Κούκλος «bad boy type» αλλά εγώ είχα τυφλωθεί από τον Στάμο και δεν μπορούσα να καταλάβω πως ο Αλέξης μου την έπεφτε. Μια μέρα είχα έναν πολύ μεγάλο καβγά με τον Στάμο (χωρίς να έχουμε σχέση) και όταν τον ρώτησα γτ είναι θυμωμένος μου είπε πως ζηλεύει τον Αλέξη που με πλησιάζει αρκετά και τέλος πάντων μου εξομολογήθηκε τον έρωτα του .Οι εξομολογήσεις ομως δεν σταμάτησαν. Εγώ για αρκετό καιρό. Τον απέφευγα τον Αλέξη. Και όταν εκείνος με ρώτησε το γιατί του εξήγησα και μου είπε κάτι τρομερό. Ο Στάμος δεν ήταν πάντα αυτό το καλό παιδί που έδειχνε σε εμένα. Ήταν ένα κωλοπαιδο που έκανε όλη την ώρα μαλακίες και πλήγωνε κορίτσια. Ο Αλέξης που ήταν στη παρέα μου τα εξήγησε όλα. Το βράδυ που ήμασταν στο μπαρ που γνώρισα τον Στάμο, όταν φύγαμε άφησα την Ντενια σπίτι της που έμενε κοντά στο μπαρ και συνέχισα στο δικό μου. Εκείνη όμως έφυγε ξαναπήγε στο μπαρ και την έπεσε στον Στάμο. Γνωρίστηκαν και για τις υπόλοιπες μέρες κάνανε παρέα και γενικά ήταν «friends with benefits». Εκείνος την γνώρισε στους άλλους και εκεί είχε την ιδέα . Αυτή είπε στα αγόρια, πως θα είχε πλάκα να έβαζαν ένα στοίχημα για το πόσο καιρό θα έπαιρνε στον Στάμο να πάει μαζί μου , και να το αποδείξει. Θα πήγαινε δηλαδή μαζί μου και θα το έβγαζε βίντεο να το δείξει στους άλλους. ΣΟΚ Δεν μπορούσα να συνέλθω . Όταν τα είπα αυτά που έμαθα στον Στάμο εκείνος τα παραδέχτηκε αλλά είπε πως όταν με γνώρισε καλύτερα με ερωτεύτηκε και δεν θα το έκανε ποτέ. Η Ντενια έκλαιγε και είπε πως θόλωσε από την ζήλια επειδή ήθελε τον Στάμο. Τι να κάνω;
14
 
 
 
 
σχόλια
Το καλυτερο είναι να κόψεις με όλους. Θα σου έλεγα να γνωρίσεις καλυτερα τον Αλέξη γιατί δεν πήρε μέρος στην πλεκτανη αλλά είναι φίλος του Στάμου ο οποίος τα έκανε σαλάτα και ακόμη και αν τα βρίσκατε με τον Αλέξη μπορεί να σας δημιουργούσε προβλήματα από εγωισμό και μόνο.
Γιατι μου θυμιζει την ταινια το αφτερ. Και καλα ο Σταμος ειναι ο Χαρντιν;; εχεις παντως πολυ ωραιες φιλες...Τι να πω! Ριξε χ και στον σταμο και στην φιλη και στον Αλεξη!
Βεβαια η διαφορα με το "After",ειναι οτι ο Χαρντιν καταλαβαινει οτι ειναι ερωτευμενος με την Tessa ,σε ολη τη διαρκεια της ταινιας,αλλα κυριως στη σκηνη με τη βροχη εξω απο το μπαρ και φυσικα στην τελευταια σκηνη της ταινιας στη λιμνη.Και αποφασιζει να ειναι μαζι της κλπ κλπ Εδω εχουμε ενα μπλεξιμο τρικουβερτο.Θα ελεγα στη φιλη να ειναι οπου θελει να ειναι και να ξεμπλεξει απο εκει που θελει να ξεμπλεξει.Ειναι απλο.
Αν αυτό είναι μια αληθινή ιστορία (όχι σαν αυτές στον alpha) να ξεκοψεις με όλους αυτούς, να ενημερώσεις ίσως κανένα δικό σου έμπιστο άτομο ; Να τους κάνεις επίσης καμία σύσταση από την αστυνομια να μη σε πλησιάσουν ξανά. Δεν πάνε καλά αυτά τα άτομα και προφανώς θέλουν να θολώσουν την κρίση σου, μπορεί να έχουν κάνει ήδη κι άλλες χοντράδες εν αγνοία σου που σε αφορούν.
Όντως δεν το κάνει σενάριο για σήριαλ, θα κάνει νούμερα.Προσωπικά πάντως δεν αποκλείω την ειλικρίνεια, η ζωή δεν παύει να με εκπλήσσει πιο πολύ απ' τα σενάρια. Άλλωστε δεν λέει κάτι ανήκουστο.
Πέρα από την αληθοφάνεια που αναζητάμε σε αυτό που διαβάζουμε(κάποιοι από εμάς, καλα, εγώ σαν αναγνώστρια) , συνήθως μας προβληματίζει το γεγονός ότι για κάτι τόσο σοβαρό ρωτάνε τη γνώμη ένα μάτσο αγνώστων. Από την άλλη όταν είσαι νέος, άπειρος, απελπισμένος, ντρέπεσαι και για κάποιο λόγο αισθάνεσαι υπολογος γι' αυτο που σου συνέβη, μπορεί να το γράψεις εδώ.Για μένα είναι σημαντικο να ξεκοψει και να μην τους ακούει. Ιδανικά στον μπάρμαν να φροντίσει η αστυνομία να πάει για σύσταση στον χώρο εργασίας. :) Οι άνθρωποι χωρίς ηθικά όρια, συνήθως φοβούνται τρομερά να βιώσουν τις συνέπειες των πράξεων τους ακόμη κι όταν είναι δυσανάλογες μικρές σε σχέση με όσα έκαναν. :)