ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2019 | 23:29

Η πεθερά μου δεν με δέχεται λόγω της εμφάνισης μου!

Είμαι 2 χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, και τον τελευταίο χρόνο, επισκέπτομαι το σπίτι των γονιών του. Η πεθερά μου, από την αρχή δεν με δέχεται, λόγω των πολλών τατουάζ που έχω,καθώς είναι παλαιών αρχών. Όλο αυτό με έχει στεναχωρήσει, γιατί ενώ αγαπάω τον σύντροφό μου,και θέλω να φτιάξω μια οικογένεια μαζί του, όλη αυτή η συμπεριφορά με τραβάει πολύ πίσω. Έχω κάτσει και εγώ συζητήσει με τον σύντροφό μου για όλο αυτό το θέμα, και τσακώνεται συνεχώς με την μητέρα του,αλλά εγώ δεν το θέλω αυτό. Δεν θέλω να τους βάζω να μαλώνουν για εμένα. Το μόνο που θέλω, είναι να κάτσει να της εξηγήσει ορισμένα πράγματα.Εγώ έχω κάτσει και της έχω εξηγήσει, ότι δεν κάνει τον άνθρωπο η εμφάνιση αλλά η συμπεριφορά του, και εγώ μπορεί να έχω αυτή την εμφάνιση, αλλά από την πρώτη στιγμή την έβαλα μέσα στη καρδιά μου, λόγω του συντρόφου μου. Επίσης, δεν με δέχεται λόγω που είμαι vegan, όλο αυτό το θεωρεί αμαρτία, και ότι δεν θα ζήσει καλά ο γιος της στα χέρια μου, επειδή δεν τρώω κρέας, και επειδη, έχω σκυλί στο σπίτι, και ότι αν κάνουμε παιδιά, το σκυλί θα το γεμίζει μικρόβια κτλ κτλ. Δεν ξέρω πλέον τι να κάνω. Είμαι σε αδιέξοδο. Ενώ σχεδιάζουμε να κάνουμε ένα αρραβώνα με τον σύντροφό μου, που τα πηγαίνουμε καλύτερα από ποτέ, η συμπεριφορά της πεθεράς μου, με τραβάει όσο πιο πίσω γίνεται. Ελπίζω,κάποια στιγμή να καταλάβει ορισμένα πράγματα, και να καταλάβει ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι από εκείνοι.
6
 
 
 
 
σχόλια
η μαμα του ειν γκαου λιγο ..................... ειναι αληθεια οτι τα τατουαζ αγριευουν καπως αυτον που τα εχει ............... ομως δε προσδιοριζουν αυτα τον ιδιοκτήτη τους ..................... οποιος εχει τατουαζ δε ειν απαραιτητα κακος ανθρωπος η παραξενος ........................ ειν ενα ιδος εκφρασης κι αυτα ............ μονον που αν τα βαρεθεις ειν δύσκολο να τα ξεφορτωθείς ...................
Η πεθερά σου καλά κάνει.Ο γιος της γιατί δεν τη βάζει στη θέση της;Αυτός θα ζήσει μαζί σου όχι η πεθερά σου.Παντρευτείτε και πηγαίνετε να μείνετε μακριά της και από τους δικούς σου γονεις.Και αν μεσολαβεί και θάλασσα καλύτερα είναι.Αυτοί οι γονείς του γαμπρού ή της νύφης,κάνουν τεράστια ζημιά στα ζευγάρια.Συζήτησέ το με τον φίλο σου και αν σε θέλει πρέπει να "πατήσει πόδι".Τα τατουάζ δε χαρακτηρίζουν την ποιότητα του ανθρώπου.Έχουμε δει και "καθαρούς/ες" κουστουμαρισμένους και "κυρίες" που ξενοκοιτάζουν σε κάθε ευκαιρία.
Εντάξει βρε παιδί μου, για το σκύλο δεν το σχολιάζω καν, για τη χορτοφαγία ομοίως (δεν τρελαίνομαι για το κρέας χωρίς να είμαι vegan), για τα τατουάζ προφανώς και δεν χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο από μόνα τους. Ίσως δίνεις πολλή σημασία.
Γιατί τόσο μεγάλος καημός να σε συμπαθήσει η πεθερά; Αφού έχεις τον σύντροφο σου με το μέρος σου, γραψ'την την πεθερά και μην προσπαθείς μάταια να της αλλάξεις μυαλά και να κερδίσεις τη συμπάθεια της. Το θέμα είναι να μην σου προκαλεί προβλήματα, όχι να σε συμπαθεί.
Πολλά είχε θέματα η πεθερά με εμφάνιση, με τρόπους, με κοινωνική δική μου τάξη κτλ κτλ.Παιδάκι εγώ τότε 25 ετών.Στενοχωριομουν και νοιαζομουν. Τζάμπα. Μια έκφραση μόνο παίζει ουσιαστικο ρόλο. Πρόσεξε την πολύ. Ζύγισε την σαν τρίτο μάτι. Κοίτα εξ αποστάσεως το παλικάρι σου πραγματικά και ουσιαστικά αν δεν επηρεάζεται καθόλου από τις απόψεις της μητέρας του και θέλει να ανοίξει σπίτι μαζί σου. Άσχετα από τα πιστευω της μητέρας του.Αν αυτό ισχύει, πάψε να νοιάζεσαι για τρίτους. Ναι, είναι τρίτος η μητέρα του. Ξεκαθάρισε το και αυτό μέσα σου. Είναι τρίτος. Τα μάτια σου ορθάνοιχτα και ζύγισε την στάση από το παλικάρι σου.