ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2019 | 14:25

βαλτος

Η σχεση μου εχει βαλτωσει εδω και καιρο.Αν ημουν καμια αλλη θα ειχα παει ηδη στον επομενο τωρα που εχει εμφανιστει κιολας στο προσκηνιο και ειναι σε ολα καλυτερος.εγω προσπαθβω να βρω τροπους να ανανεωθουμε αυτος τιποτα...Του εχω πει χιλιες φορες ποσο με ενοχλει να ειναι ο ναι σε ολα κι αυτος εκει συνεχιζει...το κανει για να με ευχαριστησει λεει.ναι ειναι πολυ ευχαριστο να εχεις μια μαριονετα...του λεω να βρει χρονο απο τη δουλεια του για να παμε καπου ενα ΣΚ αυτος μεχρι καμια μονοημερη για ψαρακι στη χαλκιδα γιατι κι εκει τον χειριζονται και τον χωνουν στις χειροτερες βαρδιες και την πληρωνω κι εγω...δυναμισμος μηδεν.μεχρι και με αλλους αρχιζα να παιζω μπροστα του με τα ματια μπας και του βγει κατι μια τσαντιλα μια αντιδραση ρε παιδι μου κι αυτος τι κανει?κανει οτι δεν βλεπει.εχω απελπιστει τελειως...
10
 
 
 
 
σχόλια
Όλα στη ζωή γυρνούν γύρω από τον έλεγχο. Θα το δεις κι εσύ με τα χρόνια. Οι καυγάδες στα βανιλοζευγάρια γίνονται για το ποιός έχει το πάνω χέρι. Όταν ένα ζευγάρι έχει μια εσάνς D/s (συνομολογημένη ή ασυνείδητα αλλά συναινετικά) δύο τινά συμβαίνουν: ή η σχέση μακροημερεύει κι ευτυχούν ή ο μη κυριαρχικός που έχει αναλάβει τον κυριαρχικό ρόλο κουράζεται και θέλει να ξεκουραστεί. Και τότε ή απατά με κάποιον πιο "δυναμικό" ή γκρινιάζει ατέρμονα.
Αν ήσουν καμιά άλλη θα είχες πάει ήδη στον επόμενο, τώρα που είσαι αυτή που είσαι φλερτάρεις με άλλους μπροστά στα μάτια του. Αν ήμουν στη θέση του θα έβρισκα πιο έντιμο το πρώτο.
Αφού δεν σου αρέσει ο χαρακτήρας του πολύ απλά χώρισε τον, ούτως ώστε να συνεχίσεις την ζωή σου και αυτός τη δική του. Σταμάτα όμως τις γελοιότητες, όπως το να κοιτάς άλλους μπροστά του. Είναι ασέβεια προς τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Δικαίωμα σου να είσαι ξενερωμενη για τον οποιοδήποτε λόγο. Η ξενερα όμως δεν σου δίνει άλλοθι για να κάνεις τον άλλο να νιώθει άσχημα.