ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 22:38

Αηδιες

Γυρνουσα απο το γυμναστηριο και καποια στιγμη ανοιγω την τσάντα μου για να βρω το κινητο μου. Τοτε περνούσαν δυο βλακες και ενας απο τους δυο μου λεει: "Αυτο ψαχνεις ε;". Κοιταω και ο τυπος ειχε το χερι του στο "τετοιο" του. Ο φιλος του γελουσε και του ειπε κατι που δεν ακουσα καλα. Τωρα η εγω ειμαι η ξινη της υπόθεσης που δεν έπιασα το "αστείο" η αυτοι ειναι οντως ηλιθιοι.
10
 
 
 
 
σχόλια
Καλά συγγνώμη, τι οπτική είναι αυτή;Πες τα ρε Snoopy, χάνονται τα αυτονόητα! Elli P. έτσι είναι!Αυτό όλο που αντιμετωπίζετε σαν αστειάκι, φαρσούλα, αφορμή για ατάκα να το παίξουμε "δεν πτοούμαι" και "προχώ", είναι σεξουαλική παρενόχληση, εισβολή στον προσωπικό σου χώρο και κατ'ελάχιστο είναι απλώς μια φριχτή χοντράδα.Πέρα από την παρενοχληση - που ποιος ξέρει ως που μπορεί να κλιμακωθεί, για κάποια άτυχη σε βιασμό ίσως - νομοθετικά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει και η προσβολή της δημοσίας αιδούς.Αναρωτιέσαι αν έπρεπε να το βρεις αστείο, και οι άλλοι κάνουν διαγωνισμό ατάκας... Με τέτοια μυαλά και πλύση εγκεφάλου που έχει πέσει στις σύγχρονες εφηβικές και μετεφηβικές ηλικίες, σύντομα τα βλέπω μαύρα τα πράγματα... Ήδη δηλαδή, κρίνοντας από τα σκεπτικά που διαβάζουμε εδώ μέσα και την κατάσταση στα σχολεία...Τουλάχιστον βρισίδι άξιζαν, ενώ έπρεπε να βάλεις τις φωνές να μαζευτεί κόσμος και να καλέσεις αστυνομία. Συνέλθετε!
Ειναι οι μαγκες της εποχης μας αυτοι.... ειναι οι ιδιοι που θα περνανε με τερμα τη μουσικη σε λιγο καιρο κατω απο το σπιτι σου, η που θα κανουν τους αλητες, η θα γυρνανε απο εδω κι απο κει σαν ηλιθιοι..... εγω θα τους χτυπαγα, αλλα δεν το κανουν σε μενα, το κανουν εκει που ξερουν οτι δεν θα γινει κατι!!!
Δεν είναι αστείο, αλλιώς λέγεται. Στην Γαλλία επιβάλλεται πρόστιμο, απ' όσο ξέρω, για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ήρθε ο καιρός να κάνουν το ίδιο και εδώ.
Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει...Μην πτοείσαι! Απο ηλιθιότητα άλλο τίποτα... Εγώ απαντάω με πολλά πετυχημένα όμως ;-P μου βγαίνουν αυθόρμητα και μου αρέσει όταν δεν έχουν πλέον τι να πουν και μένουν με αυτό το ανόητο ερώτημα στο βλέμμα τους..
Και παρακάτω ρε κορίτσια; Κουβέντα θα ανοίξετε με τους αχαρακτήριστους; Μπορώ να σας εγγυηθώ δεν θα τρομάξουν, αυτό ακριβώς θέλουν μια αντίδραση, κάτι. Πιθανές απαντήσεις: δεν κοίταξες καλά, μόνο γαριδάκι δεν είναι. Θες να βεβαιωθείς;Πιθανή απάντηση στην ερώτησή σου Image: αυτό κάνω έλα πιο κοντά να τα δεις.
Επίσης δεν ξέρουμε που ακριβώς βρισκόταν η Εξ και αν υπήρχαν άνθρωποι τριγύρω. Έχουν ανοίξει κεφάλια σε παρόμοιες περιπτώσεις, θέλει προσοχή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ