ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2019 | 00:39

Να τον εμπιστευτώ;

Πριν 20 ημέρες γνωριζω τύπο στο τιντερ. Του αρέσω, μου αρέσει, αρχίζουμε να μιλάμε κάθε μέρα. Ταιριαζουμε πολύ, κοινά ενδιαφέροντα και δουλειές, γενικά όλα καλά. Φτάνουμε στο πρώτο ραντεβού, επίσης όλα ωραία. Βγαίνουμε και 2ο, και 3ο, φτάνουμε στο σεξ. Όλα τέλεια.Μιλάμε όλη μέρα με μηνύματα και στο τηλέφωνο αλλά ξέρω ότι συνεχίζει να έχει τιντερ (εγώ το έκλεισα) και ξέρω ότι συνεχίζει να μιλάει και με άλλες. Αν δεν υπήρχε αυτό δε θα είχα λόγο να μην τον εμπιστευτώ. Δε με αγνοεί πότε, με προσέχει και περνάω φανταστικά μαζί του. Αλλά το ξέρω ότι υπάρχει και με κάνει να έχω αμφιβολίες.
14
 
 
 
 
σχόλια
Κρίμα τον ενθουσιασμό, τον οποίο αυτός δε συμμερίζεται. Ενδιαφέρεται, αλλά όχι και τόσο όσο να σε βλέπει ως μοναδική του αγάπη. Αυτά είναι τα αρνητικά του τιντερ και των παρόμοιων εφαρμογών. Δίνουν την ψευδαίσθηση των πολλαπλών επιλογών, ενώ στη real life συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο στην πλειονότητά τους. Εξ ου και ο εθισμός σε τέτοιου είδους app. Κράτα μικρό καλάθι.
Γεια σου κορίτσι :)Δεν ξέρω αν η έλλειψη ωριμοτητας σε αυτη την κατάσταση ειναι το σημαίνον που την περιγράφει,σίγουρα όμως είναι δηλωτικό μιας ψυχολογικής ανάγκης, που απαιτεί την κάλυψη της.
Όλα καλά, βρε κορίτσι και ας πούμε ότι κάπου έχεις τα δίκια σου.Ομως:- Λες ότι εσύ έκλεισες το δικό σου tinderοπροφίλ, υποθέτω μετά που προχώρησε η γνωριμία σας. Πώς ξέρεις ότι αυτός συνεχίζει να το διατηρεί;- Η γνωριμία σας είναι πάρα, μα πάρα πολύ, πρόσφατη για να την χαρακτηρίσεις. Αν έβλεπες ατασθαλίες ή πράγματα που δεν σου κάθονται καλά τέλος πάντων, θα δικαιολογούσα την τρέχουσα αντίδραση. Λες όμως ότι ρολάρει καλώς το πράγμα. - Έχε κατά νου, ότι αν είναι να παίζει ταυτόχρονα σε διάφορα ταμπλό ο άλλος, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι το tinder με όλες του είδους εφαρμογές. Γνωριμίες γίνονται παντού και ποικιλοτρόπως. Τέλος, αν αυτό που θέλεις είναι εγγυήσεις για happily ever after, καλύτερα να φροντίσεις να έχεις λιγότερες προσδοκίες/απαιτήσεις, όχι μόνο απ' αυτόν, αλλά γενικότερα απ' όλους. Προχωράει η ζωή (σου) πιο εύκολα έτσι.
Δηλαδή μέχρι το τιντερ δεν παίζανε οι άνθρωποι άμα θέλανε; Η ακόμη καλύτερα πριν το ίντερνετ γίνει μέρος της καθημερινότητας πολλών;Απλα πλέον το κάνεις κι απ' το σπίτι με τα μαύρα σου τα χάλια, απλυτος αν λαχταράς κτλ. Σε δίνει όμως εδώ που τα λέμε πιο εύκολα.Υ. Γ. Πάντως γενικά θεωρώ ότι αρκετοί στο ηλικιακο μου target group εχουν συνήθως ένα αδικαιολογητο κόμπλεξ με γνωριμίες μέσω διαδικτύου γενικότερα και ειδικότερα με δαύτες που είναι σε τέτοια πλατφόρμα. Όχι όλοι. Αλλά είναι λίγο βλακεια να είσαι άνετος και να πέφτεις σε άτομο που έχει αποφασίσει ότι αφού σε γνώρισε με αυτόν τον τρόπο είσαι έτσι ή γιουβέτσι. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα. Αλλά θα μου πεις τον κομπλεξικό δεν τον γλιτώνεις. Ειναι σαν το διπλοπαρκάρισμα του οδηγαρα σε στενό δρόμο που περνάνε λεωφορεία...
Το ξέρω, γιατι εκανε match με γνωστή και της μίλησε κιόλας. Αυτή είναι η "ατασθαλία" που ξέρω. Απλά αναρωτιέμαι κατά πόσον αυτό είναι "λογικό" μιας και είναι νωρίς ή θα έπρεπε να με ανησυχήσει περισσότερο.Για το ιστορικό καθαρά, έχω βγει πριν από ένα 8μηνο από τεράστια σχέση οπότε δεν είμαι πολύ familiar με όλα αυτά του online dating κλπ
Γειά σου φουρφουλάκι μου :*Εμ τα λέω γιατί καλό είναι να εχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και όχι για να αποθαρρυνθούμε ασφαλώς. Γιατί δεν είναι πως η αποδοκιμασία μεταφράζεται σε αποχή.Υ. Γ. Μια χαρά δείγμα είναι ότι είτε ψάχνεται είτε μπορεί να είναι εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχετε κάτι για να έχεις απαιτήσεις αλλά σίγουρα προβληματίζεσαι πολύ παραπάνω από εκείνον. Τέλος, αν εσένα σου κλωτσάει μπορεί να είναι εντάξει γενικά αλλά όχι για σένα ειδικά. Απλά είναι λίγο παρακμή ν'αναρωτιέσαι αν κάνει ή όχι ματς (και μουτς;). Αν τον θες στο χαλαρό ναι. Αν δεν σου βγαίνει το χαλαρό το βλέπεις να τσουλάει;
Με την ίδια ευκολία που η εξ.εκλεισε το Tinder,όταν τελειώσει όλο αυτό,με την ίδια ευκολία θα το ανοίξει πάλι.Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Απλα ο τύπος είναι ένα βήμα μπροστά από αυτή.
Περνας φανταστικά μαζι του. Πες του τοτε για το tinder και για ποιο λογο παρολο που είστε μαζι και περνατε τοσο τελεια αυτος το έχει ακόμη. Μηπως παιζει και αλλου? Μηπως ψάχνει την επόμενη? Ρωτα τον να μάθεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ