ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2019 | 11:48

Είναι ο, τι να ναι λυπαμαι

Μιλάω στο ινσταγκραμ με έναν εδώ κ δύο χρόνια (όχι καθημερινά εννοείται).Αυτος 40 αρης ανυπαντρος κ πρόσφατα χωρισμένος. Αρχικα ημασταν κ οι 2 σε σχέση κ γενικα είχαμε κάνει κ πιο προσωπικές συζητήσεις. Αυτός λοιπόν με παρακαλαγε να βρεθούμε από κοντα, δουλευα πέρσι σε πόλη εκτός Αθηνών κ ήρθε να με συναντήσει, ενώ του είχα πει να μην έρθει. Τελοσπαντων εγώ δεν ήθελα κάτι παραπάνω από ένα διαδικτυακό φλερτακι οπότε δεν τον συνάντησα ποτέ . Τωρα πρόσφατα αρραβωνιαστηκα με τον φίλο μου, το έμαθε ο ινσταγκραμικος γκομενος και μου στελνει χθες το βράδυ" γερά, φάτου τα λεφτά ". Με είπε βίζιτα, μου είπε ότι τον αρραβωνιαστηκα για να του φάω τα λεφτα,είπε ότι βρήκα το κορόιδο, με έβρισε, μου είπε πως τον κερατωνω από τώρα πριν καν τον παντρευτώ. Ποιος τα ειπε ολα αυτα? Αυτός που ανέβαζε φωτογραφίες με τη γκόμενά του, τη Miss ταρανδο στο ινσταγκραμ κ το έπαιζε καλός εραστής. Αυτός γενικά είναι πολυ φορτωμένος, όπως κ ο φίλος μου έχουν κ οι 2 καλή οικονομική κατάσταση. Μπορώ να σας πω όμως με σιγουριά ότι τα χρήματα δεν έπαιξαν ρόλο.Παντα όταν βγαίνουμε έξω θέλω να πληρώνουμε μισά μισα, πότε δεν του έχω ζητήσει τίποτα! Γιατί βρε παιδια έβγαλε τόση χολή κ κακία χθες βράδυ, χωρίς να με έχει ζήσει? Τι ήθελε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Άνθρωποι γεμάτοι κακία και μιζέρια. Πατριαρχικά κοληματα και κόμπλεξ κατωτερότητας.Εγώ χαίρομαι που χώρισε από την γυναίκα του, επειδή κανείς δεν αξίζει τόσο απολίτιστο άνθρωπο.