ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2018 | 02:41

Χωρισμός

Πριν μια εβδομάδα βγηκα από μια σχέση 2 χρόνων.. έπρεπε να τελειώσει, εγώ τρέλα ερωτευμένη μαζί του δεν έδινα σημασία στα αρνητικά, εκανα πολλές θυσίες για να είναι καλα, αυτός μπορώ να πω δεν ήταν δίπλα μου σε άσχημες στιγμές, για ένα διάστημα που ήθελε χρόνο να σκεφτεί αν θα συνεχιστεί η σχέση μας εγώ είχα πεσει σε κατάθλιψη, είχα να φαω μέρες, ζαλιζομουν, (εκείνη τη περίοδο είχε γίνει και κάτι ακόμα άσχημο στη ζωή μου), και του ζητούσα να έρθει να με δει γιατί δεν ένιωθα καλα, ήθελα να τον δω, αλλά δεν ήρθε ούτε να μου κρατήσει το χέρι και έβγαινε με τους φίλους του, στους καυγάδες μας με έβριζε, με ελεγε ηλίθια και καθυστερημένη και αλλά τέτοια που με έριξαν πολυ την αυτοπεποίθηση, στην σταδιακή πτώση της αυτοπεποίθησης μου βοήθησαν και τα «πειράγματα» που μου έκανε, πχ μιλούσα σοβαρά για κάτι και ελεγε σκασε, η έλεγα «πως είναι έτσι τα μαλλιά μου;», απαντούσε «γιατί ποτε δεν είναι έτσι;», θα μου πείτε, καλα χαζή είσαι; Και δεν χαίρεσαι που τελείωσε; Εντάξει δυο χρόνια είναι πολλα, και περασαμε πολλα, και μου λείπει πολυ, αλλά τώρα που βλέπω ότι βγαίνει με τα φιλαρακια του και περνάει καλα με γκόμενες νευριάζω ακόμα περισσότερο, γιατί όταν γυρίσει από τις διακοπές του, θα γυρίσει σε εμένα πάλι, αλλά οχι, αξιοπρέπεια, οχι σε αυτόν ξανά. Είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, ίσως ιδιαίτερα άσχημη, στο παρελθόν με είχε απατήσει, μετανιωμένος μετά για πολυ καιρό, αλλά εμένα μου είχε αφήσει τραύμα, από τότε η σχέση έγινε πιεστική και οχι τόσο από τη μεριά μου. Δεν βγαίναμε ούτε με φίλους. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου, φοβάμαι όμως ότι δεν μου αρέσει κανένας άλλος, δεν θα αποκτήσω τέτοια σχέση οικειότητας κτλ. Είναι νωρίς ακόμα αλλά κάθομαι σπίτι και χαλιέμαι ενώ αυτός περνάει καλα. Μερικές φορές έχω ενοχικές σκέψεις, νιώθω ότι εγώ φταίω ακόμα και που χωρίσαμε, και ότι αυτός ήταν σωστός και εγώ ήμουν ότι να ναι, και ότι δεν θα ξαναβρώ σαν αυτόν να με αγαπάει και να με φροντίζει. Το μυαλό μου είναι τόσο θολωμένο που δεν ξέρω τι να κανω, δεν ξέρω τι να σκεφτώ, δεν μπορώ να σκεφτω
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο τωρα ηταν σχεση; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αληθεια και ψεμα δεν πανε μαζι...αλλα το μυαλο παιζει πολλα παιχνιδια...οποιος εχει το θαρρος ξερει τι να κανει...by the way... αληθεια σε καποιους δεν σας κανει καλο το ιντερνετ...βγειτε απο εδω.
Βρε παιδιά, λίγη επιείκεια!! Η κοπέλα βλέπει τον εαυτό της ως θύμα που εξαρτάται αποκλειστικά από την επιβεβαίωση του κακοποιού της! Δεν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να καταλάβει πως είναι co dependent! Δεν μπορεί τώρα να αντιληφθεί πως έχει αναπτύξει το Stocholm syndrom και πως οφείλει να βγει από τον λάκκο με την βρωμιά στον οποίο την έριξε αυτό το τέρας!! Εάν του γίνει "τσιμπούρι" όπως λέτε είναι γιατί δεν αντιλαμβάνεται τι της συμβαίνει και πόσο ύπουλα την κατατρώνε οι πληροφορίες που έχει περάσει στο υποσυνείδητό της αυτό το παράσιτο που τρέφεται από την δυστυχία της και τον πόνο που της προκαλεί. Εάν δεν δει ψυχολόγο ΧΘΕΣ, την έβαψε... Μη την ειρωνευεστε και μη το κάνετε χειρότερο από όσο είναι ήδη!!
https://youtu.be/qHUKniHa1pg Δείτε το!!! Δεν μπορώ να βρω κάτι παρεμφερές στα Ελληνικά, αλλά αν ξέρετε αγγλικά, θα καταλάβετε όλοι τι σημαίνει NPD, CTPSD και PTSD. Εάν η κοπέλα δεν μπορεί να καταλάβει αγγλικα, μπορεί να δει προσεκτικά κάποια από τα βίντεο της Θέκλας Πετρίδου σε σχέση με την ναρκισσιστικη κακοποίηση. Θα την βοηθήσουν να καταλάβει τι της συμβαίνει και να απευθυνθεί αμεσα, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ σε κάποιο ειδικο.
Θεέ μου, αυτό το είδος των βρυκολάκων κυκλοφορεί ανάμεσα μας, αυξάνεται με ρυθμούς βακτηριδίων και τρέφεται από τα συναισθήματα των άλλων!! Η δυστυχία και ο πόνος που προκαλεί χτυπούν κατευθείαν το υποσυνείδητο και δημιουργούν στο θύμα την πεποίθηση πως δεν αξίζει τίποτα, πως πρέπει να κάνει περισσότερα για να ευχαριστήσει τον βρυκόλακα και οι ενοχές για την κατάντια της σχέσης-κοροιδιας το χτυπούν αλύπητα. Οι βρυκολακες εξαφανίζονται μέχρι το θύμα να λιώσει από την κακοποίηση διότι τα σημάδια της κακοποίησης είναι τεράστια αγκάθια μέσα τους που δεν τους επιτρέπουν να ζήσουν ανθρώπινα. Πρόκειται για emotional abuse που αποτελεί τη χειρότερη μορφή κακοποίησης, η οποία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για το θύμα εάν δεν δει ψυχολόγο άμεσα!!! Κοπέλα μου ο τύπος πάσχει από NPD!!!!! Θα σου εξηγήσει ο ειδικός όταν του πεις τα συμπτώματα!!!! Κλείσε ραντεβού τώρα αν γίνεται με έναν ψυχολόγο!!!! Φρόντισε να εξαφανιστεις εσαεί από αυτά το τέρας, μιλα στους δικούς ανθρωπιους που εμπιστεύεσαι και προφυλάξου!!!! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙΣ ΜΉΝΥΜΑ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ!!!! ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΉΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΆΣΙΤΟ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ!!!! ΕΊΝΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ!!!!! ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ!!!!!!!!!
Όπως βρήκες και αγάπησες αυτό το μαλακιστηρι, έτσι θα βρεις και τον επόμενο. Κοίτα όμως να βρεις κανένα βελτιωμένο μοντέλο. Όταν σε παίζει και σου φέρεται με τέτοιο ασχημο τρόπο απλά τον στέλνεις. Στην κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή φταις πρώτα πρώτα εσύ. Που του έδωσες ευκαιρίες που δεν άξιζε και του επέτρεψες να σε υποβιβάζει με κάθε τρόπο.