ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2018 | 21:00

"Ενήλικα" χαστούκια

Τον τελευταίο καιρό έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου σε θέμα σχέσης,υγείας,οικογένειας και δουλειάς. Ας πούμε οτι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου έτσι όπως τα είχα υπολογίσει και βιώνω την πρώτη μου σοβαρή "ενήλικη" απογοήτευση. Όσο και να πόναγα στην αρχή,πλέον προσπαθλω να τα βλέπω σαν μαθήματα και να μαθαίνω για να λειτουργώ καλύτερα στο μέλλον. Και τώρα που ζω σοβαρές και προβληματικές καταστάσεις έχω απομακρυνθεί απο φίλες-ους που ενώ ξέρουν τι μου συμβαίνει παραμένουν στον κόσμο τους και γκρινιάζουν για τα δικά τους ασήμαντα προβλήματα..Άραγε θα είναι πάντα έτσι απο εδω και πέρα και όσο μεγαλώνω ή να ελπίσω ότι θα φτιάξει; Είμαι μόνο 24 και μου φαίνονται βουνό αλλα μέσα μου πιστεύω ότι όλα αυτά τα εμπόδια θα βγουν σε καλό κάποια στιγμη..
3
 
 
 
 
σχόλια
Χαστούκια έχουμε φάει όλοι μας . Κάνεις λάθος αν πιστεύεις πως σε μας τους υπόλοιπους ήρθαν όλα βολικά . Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς με τα πάνω της και τα κάτω της . Όσο αναφορά τους φίλους ; Απλά βάλε τα όρια σου . Μην τους αφήνεις να σε μιζεριάζουν για ασήμαντους λόγους .