ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2018 | 18:45

Κάποια μέρα ίσως ξυπνήσω χωρίς τίποτα πια να με βαραίνει,κανένας φόβος..

Παράξενο συναισθήμα, μόλις στα 20 σου να παθαίνεις κρίσεις πανικού ,μη μπορώντας να ηρεμήσεις ακόμα και μετά από 5 μήνες ψυχοθεραπείας ,φοβούμενη ακόμη και την διαδρομή δέκα λεπτών με το λεοφωρείο για το σπίτι σου. Είναι απίστευτο να μην μπορείς να πάρεις ούτε καν το ΚΤΕΛ για μια διαδρομή μίας ώρας να πας να δεις τον αγαπημένο σου , επειδή η ιδέα τού να μπεις κάπου και να μην μπορείς να φύγεις να πάρεις αέρα σε τρομάζει. Και μέσα σε όλο αυτό το μαρτύριο ,να αναρωτιέσαι γιατί να μην μπορείς να είσαι ξέγνοιαστη..να μην φοβάσαι τίποτα όπως όλοι οι υπόλοιποι της ηλικίας σου..
2
 
 
 
 
σχόλια
Μη διστάζεις να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια, αφού η συγκεκριμένη κατάσταση επηρεάζει τόσο την καθημερινότητά σου. I'm talking ψυχολόγο/ψυχίατρο, κακό δε θα σου κάνει σίγουρα, και ίσως σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις την αιτία του προβλήματος, αλλά και τα το αντιμετωπίσεις με τον καιρό.
Λενε πως κατα την διαρκεια της ψυχοθεραπειας αναμοχλευονται μνημες, συναισθηματα και καταστασεις που ηταν θαμενες μεσα μας.Οτι το αγχος εμφανιζεται σαν μηχανισμος αμυνας απεναντι σε αυτες τις συνειδητοποιησεις. Δειξε θαρος. Θα τα καταφερεις!!