ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2018 | 22:17

τα έκανα σκατα

εγώ κι αυτός αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Κουμπάροι; Είπαμε να έχει αυτός έναν κι εγώ μία. Εγώ δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια από τις φίλες μου θέλω. Τελικά με ενημερώνει (ο μέλλοντας σύζυγος) ο φίλος του δεν μπορεί να μας παντρέψει. Παρασύρθηκα και είπα και στις 3 φίλες μου να με παντρέψουν. Χωρίς να ενημερώσω τον μέλλοντα σύζυγο, ο οποίος δεν χάρηκε ιδιαίτερα.Το λέω στους γονείς μου και με έκραξαν που θα έχω 3 κουμπάρες. "η μία τις βέρες, η άλλη τα στέφανα, η τρίτη τι θα κάνει;" Η αλήθεια είναι ότι με την μια δεν ήθελα να κουμπαριά απλά σκέφτηκα ότι θα στενοχωριόταν αν μάθαινε για τις άλλες δυο. το θέμα είναι ότι παντρεύομαι και δεν νιώθω τρισευτυχισμένη. Μια ζωή αναποφάσιστη και μι ζωή παίρνω λάθος αποφάσεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
μπορω να πω οτι το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι ο αντρας σου στο μελλον θα εχει περισσοτερες ευκαιριες σκοραρισματος με 3 κουμπαρες,τωρα την τριτη μπορεις να την βαλεις να σου κρατα το νυφικο οσο θα μπανεις στην εκκλησια.μην καθετε κ απραγη,εχουν δικιο οι δικοι σου.η βαλτην να μοιραζει μπομπονιερες..η να κανει τις κρατησεις στο κεντρο που θα πατε κ θα ακουστει για εκατομμυριοστη φορα το...μηλο μου κοκκινο και το,ωραια που ναι η νυφη μας..
3 κουμπάρες είναι μία χαρά και συνηθισμένο (η ξαδέρφη μου είχε 4 και μοιραστήκαν τις "αρμοδιότητες" μια χαρά) και βασικά τί πάει να πει σε έκραξαν κλπ; Μια χαρά απόφαση ήταν, θα έχει φοβερή πλάκα και οι 4 μαζί στην προετοιμασία! Να είσαι τρισευτυχισμένη και μην αφήνεις παράλογα πράγματα να σου το χαλάσουν! Με το καλό!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ