ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2017 | 02:02

Dum Spiro Spero

Νομίζω ότι η ζωή σου δίνει κάτι καλό και σου παίρνει κάτι άλλο ταυτόχρονα. Είναι σαν να τό'χει για κακό να σε δει το φως της μερας ευτυχισμένο άνθρωπο σε όλους τους τομείς.Μπορεί απλά να απελπίζομαι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λυπαμαι πολυ για οσα γραφεις οτι νιωθεις.Διαβαζοντας τη φραση "Μπορεί απλά να απελπίζομαι." δημιουργησα το αυθαιρετο (ομολογω) συμοερασμα οτι η ασχημη κατασταση που βιωνεις τωρα ειναι διαχειρισιμη. Αν ειναι ετσι (και οχι δηλ κατι σοβαρο ή μη αναστρεψιμο) προσπαθησε να συγκεντρωθεις σε ο,τι σου προσεφερε ευτυχια τοσο καιρο. Αντλησε δυναμη απο κει για να αναθαρρησεις και να αποκτησεις την ψυχραιμια να διαχειριστεις την προσφατη ασχημη κατασταση.Σκεψου τι την προκαλεσε: δικη σου συμπεροφορα, αλλου προσωπου, τυχη; Ποσο μπορεις να επεμβεις; (Εξαρταται απο τι προκληθηκε). Δρασε ή διαχειρησου την αποδοχη αυτης της καταστασης.Ελπιζω να ειναι παροδικο και επιλυσιμο! Συντομα παλι ευτυχισμενη/ος!