ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2017 | 20:51

Κι εγώ ξέρω

Ότι οι άντρες δεν θέλουν μια μέτρια κοπέλα, θέλουν την πιο όμορφη, την πιο δημοφιλή, με το πιο ωραίο σώμα και το πιο ωραίο πρόσωπο. Να έχει 100 φωτογραφίες με μαγιό στο φβ, φωτογραφίες στη Μύκονο τα κλαμπ και μπουζούκια. Αν δεν ασχολείται με αυτά, την κάτσαμε την βάρκα. Είμαι 28 ετών εγώ δηλαδή και ενώ σε κάποιους αρέσω εμφανισιακά, και ωραίοι άντρες δεν λέω, με βλέπουν και για σχέση.. Δεν με βλέπουν ως αντικείμενο του πόθου επειδή μάλλον δεν έχω τις κατάλληλες φωτογραφίες. Στη δούλεια, πάντα βλέπω ότι οι 30αρηδες και πάνω, την πέφτουν στις μέχρι 25. Εμένα κάποιος με είχε πει μεγάλη την στιγμή που έχω 3 χρόνια μόνο διαφορά με την "μικρή". Την 25αρα. Οι πιο πολλές μου σχέσεις με έχουν αφήσει πάντα για κάποια ωραιότερη, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ και όσοι με πλησιάζουν τα τελευταία χρόνια, είναι είτε μπουγαδικοφινα είτε ωραίοι αλλά την πέφτουν σε όλες και οποία κάτσει και εμένα με έχουν για δεύτερη κυρίως μέχρι να ρίξουν το πιο ωραίο μωρό που την πέφτουν κλπ. Τέλος πάντων, εγώ τόσα χρόνια δεν βρήκα ούτε αγάπη ούτε έρωτα ούτε πάθος από κανέναν και βαρέθηκα να προσπαθώ. Ότι και να κάνω είμαι πάντα λίγη. Βγαίνω στο δρόμο πχ απλή κοπέλα, έχω ακούσει άλλος να μου λέει "πως είσαι έτσι" άλλος με έχει πει πριγκίπισσα. Βγαίνω με μπουστάκι, με κοιτάνε όλοι, τσακώνω κάνα τηλ αλλά επαναλαμβανεται η ιστορία που περιγράφω παραπάνω. Βγαίνω ατημέλητη ούτε να με κλάσ....ν. Μίζερα πράγματα. Και θα ήθελα τόσο πολύ να βρω ένα απλό παλικάρι, όμορφο, κοντά στην ηλικία μου, να νοικιάζουμε μαζί ένα σπίτι, να έχουμε ένα σκύλο και μια γάτα και να είμαστε ερωτευμένοι. Δεν φαίνεται να υπάρχει ταίρι για εμένα ως πολύ μέτρια που είμαι σε όλα.. Η ζωή ανήκει στα μοντέλα της Μυκόνου, τις χορεύτριες των κλαμπ, τις κουκλίτσες πιτσιρίκες, τις σεξοβομβες μπαργούμαν. Μακάρι να ήμουν κάποια από αυτές. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη σίγουρα. Τώρα δεν ξέρω γιατί ζω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγω πιστευω οτι την ανασφαλεια αυτη που μας περιγραφεις (γιατι σιγουρα εκει βγαζουν τα λογια σου) την περνας και στις σχεσεις σου. Μια,δυο (αντε το πολυ τρεις) ο αλλος δεν θα αντεξει την μουρλα σου.Αν θες να δεις βελτιωση, ξεκινα απο τον εαυτο σου και ασε τα περι ομορφιας, τις φωτογραφιες, αυτα ειναι δικιολογιες.