ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2017 | 19:01

χαπι επομενης

πηρα χαπι επομενης μερας κ λιγο μετα πηγα τουαλετα. υπαρχει περιπτωση να το απεβαλα απο τον οργανισμο μου με αυτον τον τροπο?
11
 
 
 
 
σχόλια
Εχω πεθανει στο γελιο με τα παραπανω σχολια ...ειστε ολοι τρομεροι!!Υ.Γ αυτα τα χαπια δεν εχουν καμια διαφορα με τα υπολοιπα , εχεις σκεφτει ποτε μηπως δεν σου περασει ο πονοκεφαλος γιατι μετα το ντεπον πηγες τουαλετα κ μπορει ετσι να το "απεβαλες απο τον οργανισμο σου" ..αν ειναι δυνατον !! Πατε και προχωρατε και δεν ξερετε την τυφλα σας !!
Οχι, δεν υπαρχει. Θα ειναι καλο ομως να πας σε ενα γυναικολογο ωστε να σου εξηγησει με λεπτομερειες πως λειτουργει το χαπι και τα αντισυλληπτικα. Θα εισαι πολυ πιο ησυχη ξεροντας τι ακριβως κανουν τα χαπια, πως να προστατευεσαι και ποτε να ανησυχεις. Το ιντερνετ δεν ειναι παντα καλη πηγη και κανεις δε γεννηθηκε γνωριζοντας. Σε περιπτωση που εισαι ανηλικη, μπορεις και παλι να πας με τους γονεις σου, δε χρειαζεται να ξερουν λεπτομερειες για ολα αυτα αν δε θες να τους πεις για το χαπι, πες απλα οτι πας για τσεκ απ.
"Δεν χρειάζεται να ξέρουν λεπτομέρειες για ολα αυτά"Χαχαχαχαχαχαχααχ λοιπόν μπαμπά μαμά ακούστε...πήγα σπίτι του, άνοιξε το φερμουάρ και μου είπε σκύψε, μετά εγώ..... Κτλ κτλ κτλ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ