ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2017 | 01:47

απορια

νιωθω πολλες φορες εξαντληση ζαλαδα μεχρι λυποθιμιας. ισως φταιει που ειμαι αρκετα αδυνατη. αρκετες φορες με πιανει ταχυκαρδια και πονο στο στηθος που δεν μπορω να ανασανω. να σημειωσω οτι εχω θεμα με την βαλβιδα παρολαυτα καπνιζω χρονια. ειμαι 24 και νιωθω γερασμενη. γιατι;
7
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα αυτό μου θυμίζει κρίση πανικού.Αν εννοείς πρόβλημα με τη βαλβίδα τη πρόπτωση μητροειδούς,δεν είναι κάτι σοβαρό.Αφού αποκλείσεις παθολογικά αίτια,για να μη ταλαιπωρείσαι τσάμπα απευθύνσου σε κάποιον ψυχολόγο..
τι γιατί? αφού καπνίζεις.Ελάττωσε το κάπνισμα ή καλύτερα κόψτο οριστικά και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα...και για να σου συμβαίνουν όλα αυτά μάλλον καπνίζεις 10 πακέτα την ημέρα...η υγεία σου δεν είναι παίξε γέλασε...να απευθυνθείς στον καρδιολόγο σου άμεσα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, κάντο!
κοίτα, οι ταχυκαρδίες στον άνθρωπο(γιατί όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε είναι συμπτώματά τους) είναι αποτέλεσμα κυρίως άγχους...και τι πάει χέρι χέρι με το άγχος? το κάπνισμα...απλά εάν είναι να προλάβουμε τα χειρότερα...ναι, δεν θα πεθάνει στα 24 της, αλλά γιατί να πεθάνει στα 50 ή τα 60 της συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό? ας το κόψει μια και καλή για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πεθάνει πριν την ώρα της.Ο τρόμος και ο πανικός, έτσι όπως έχουμε γίνει στις μέρες μας, πρέπει αναγκαστικά να δημιουργηθούν στον άλλον ως μέσο πίεσης, αλλιώς πολύ δύσκολα κάνει πράξη αυτά που του υπαγορεύουν, δυστυχώς για τους περισσότερους έτσι πάει.
Όσα ανέφερε,είναι συμπτώματα κρίσης πανικού.Το ότι το τσιγάρο δε βοηθάει είναι το μόνο σίγουρο..Αλλά και να το κόψει δε θα της λύση το πρόβλημα που έχει.Το καλύτερο είναι να αποκλείσει κάποιο πρόβλημα υγείας,και έπειτα να απευθυνθεί στον κατάλληλο ιατρό για να τη βοηθήσει.
όχι, είναι συμπτώματα ταχυκαρδίας(για να είμαστε πιο ακριβείς), αυτή προκαλείται από άγχος και το άγχος είναι αίτιο και της κρίσης πανικού.Τέσπα...να πάει η κοπέλα πρώτα σε καρδιολόγο να σιγουρευτεί ότι το πρόβλημα της δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια...και μετά ας πάει και σε ψυχολόγο.