ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2017 | 10:55

Εκκλησία

Παιδιά χθες στην εκκλησία έβαλα το τζίν μου και όλοι εμένα κοιτούσαν. Σιγά μην έβαζα φούστα με τέτοιο ψόφο. Είδα και κάτι άλλες με τα κολάν και τις φούστες πάνω από το γόνατο πόσο θεούσες είναι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήθελες για παράδειγμα, σε γάμο καλεσμένη ,για να σαι άνετα,να βάλεις φόρμα θα το έκανες; Αν ναι,μπράβο ρε άνετη. Το κάθε μέρος ή γεγονός έχει,καλώς ή κακώς, κάποιο dress code.,πως να το κάνουμε.
Ρε κορίτσια μήπως είναι στο μυαλό σας αυτα?Κι εγώ με τζιν πάω κι εχθες το ίδιο και δεν ασχολήθηκε κανεις.Αλλη δουλειά δεν έχει ο κόσμος να κοιτάει εμάς.Πηγα παρακολούθησα τη λειτουργία και έφυγα μία χαρά.Ενα σωρό νέοι άνθρωποι πηγαίνουν έτσι,,Τωρα αν ο τζιν είναι θεοστενο και σκανδαλίζει,ε αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια και στο ήθος του καθενός .Στην εκκλησία πας όχι στο μολ για καφέ.Δεν απευθύνομαι βέβαια στη συντάκτρια του κειμένου.Καλη Ανάσταση.