ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2017 | 01:11

Τρώγεστε με τα ρούχα σας!

Πλέον έχω καταλάβει τον λόγο, που μερικοί είναι εχθρικοί απέναντι σου, όταν συζητάς για ζητήματα αντιθέτων απόψεων.( Σας ενοχλεί όταν κάποιος έχει ελεύθερη σχέση....(π.χ μόνο σεξ) και όχι σχέση κανονική).Δέχομαι τις αντίθετες απόψεις, αλλά όχι τις εχθρικές! Εκεί στραβώνω και απαντάω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Κομπλεξικοί δηθενάκηδες ανεξαρτήτου ηλικίας, που είναι υπέρ των ολοκληρωμένων σχέσεων....και χαλιούνται όταν ακούν την λέξη (One Night Stand).Είστε τραγικοί ειλικρινά.Ειδαμε και εσάς που κάνετε τις τέλειες σχέσεις......και υποτίθεται ότι θέλετε αποκλειστικότητα και μόνιμους δεσμούς.Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε τον κόσμο πως συμπεριφέρεται....!!!! Νομίζετε ότι υπάρχει πραγματική έννοια της σχέσης? Είστε πολύ γελασμένοι! Χίλιες φορές να βλέπω την αλήθεια, παρά να εθελοτυφλώ και να πιστεύω σε έναν έντονο ενθουσιασμό, που ονομάσατε έρωτα.Εδώ παντρεμένοι με παιδιά και χωρίζουν....και ακόμα υπάρχει κόσμος που πιστεύει στην μόνιμη σχέση.
11
 
 
 
 
σχόλια
''Εδώ παντρεμένοι με παιδιά και χωρίζουν....και ακόμα υπάρχει κόσμος που πιστεύει στην μόνιμη σχέση''.Γιατί να μην υπάρχει δηλαδή μόνιμη και σταθερή σχέση γύρω σου; Επειδή εσύ δεν τη βρίσκεις και αρέσκεσαι να αναλώνεσαι σε σχέσεις που μόνο σεξ προσφέρουν και απόλαυση της μιας βραδιάς, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αληθινές σχέσεις.
Νομίζω πως εσύ τρώγεσαι :) Δεν είπε κανείς πως οι σχέσεις δεν έχουν δυσκολίες ούτε πως ο άνθρωπος είναι τέλειος. Όμως ο καθένας μας έχει πολύπλευρες ανάγκες, όχι μόνο σωματικές αλλά και ψυχικές και είναι σπουδαίο να συμπορευόμαστε μ'έναν άνθρωπο και να μοιραζόμαστε τη ζωή, τα βιώματα, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, να μας γνωρίσει και να τον γνωρίζουμε βαθιά, να είναι το σημείο αναφοράς μας και να μπορούμε να τον αποδεχόμαστε όπως πραγματικά είναι βλέποντας τον όμως με τα μάτια της αγάπης. Κάτι τέτοιο μας εξελίσσει, δεν μας κάνει μόνο να περνάμε καλά. Κάποιος έχει δικαίωμα να μην επιλέξει να περνά απλώς καλά, να μην θέλει να κάνει εκπτώσεις για να βρει αυτό που επιθυμεί, εσύ τι πρόβλημα έχεις με αυτό, γιατί τους βλέπεις όλους ψεύτικους; Ακόμα κι αν κάποιοι παρασύρονται από τα πάθη τους δεν παύει για κάποιους άλλους η αξία της αγάπης να είναι ανώτερη, για σκέψου!
Όπως λέει και ο Χαρούλης σε ένα τραγούδι του, το ''Δύση και Ανατολή'': το θέμα είναι να μην αναπαράγεις το στερεότυπονα είσαι πρότυπο,είναι πρόκληση που δε σκουριάζει!
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πραγματικός έρωτας και εξαρτάται απο εμάς. Είναι λογικό ότι αν δεν το πιστέψεις δεν θα το βρεις ποτέ... Οι άνθρωποι αναλώνουν τόσο πολύ το σώμα τους και τη ψυχή τους σε εφήμερες σχέσεις που δεν καταλαβαίνουν ότι με κάθε σχέση ακόμα κι αν αυτή η σχέση αφορά μόνο σεξ, αφήνουν και κάτι απο τον εαυτό τους. Τί ψυχή θα παραμείνει μετά για να ''παραδώσεις'' στον σύντροφο της ζωής σου όταν και άμα τον βρεις όταν αυτή η ψυχή έχει μοιραστεί σε εκατοντάδες άλλους ανθρώπους; Εγώ ήμουν πάντα επιλεκτική με το αντίθετο φίλο, δεν έκανα σεξ με τον οποιονδήποτε ακόμα κι αν μου άρεσε αλλά προσπαθούσα να τον γνωρίσω και να τον αγαπήσω ως άνθρωπο πρώτα... έχω βρει τον άνθρωπό μου από τότε που ήμουν 20 χρονών και είμαστε 8 χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε κιόλας πριν λίγους μήνες και νιώθω πιο ερωτευμένη μαζί του απο ποτέ... όσες δυσκολίες και να περνάω στη καθημερινότητά μου, όταν γυρνάω σπίτι και με κοιτάζει εκείνος στα μάτια αισθάνομαι ότι με καταλαβαίνει χωρίς να ανοίξω καν το στόμα μου να του μιλήσω και μια αγκαλιά του τα γιατρεύει όλα. Πιστεύω ακράδαντα ότι ''ότι δίνεις παίρνεις'' σε αυτή τη ζωή, εγώ έχω πάρει ότι έχω δώσει εως τώρα, ότι έχω δώσει όμως το έχει κερδίσει με πολύ κόπο και γι αυτό ίσως να το εκτιμάει τόσο πολύ. Ακόμα κι αν η ζωή τα φέρει έτσι και χωρίσουμε ποτέ (γιατί όπως μπορεί να μου πει κάποιος ποτέ δεν ξέρεις) ή ακόμα κι αν πεθάνω αύριο, θα είμαι τόσο γεμάτη και δεν θα λυπάμαι τον εαυτό μου γιατί οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου του ανήκουν, κι αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές είναι 8 ολόκληρα χρόνια... Πόσο μου αρέσει όταν βλέπω κάποια ηλικιωμένα ζευγάρια που παρόλο που έχουν 40 ή 50 χρόνια μαζί είναι ακόμα ερωτευμένοι... ένα τέτοιο ζευγάρι είναι και οι γονείς μου. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που μεγάλωσα σε μια τόσο ''αγαπησιάρικη'' οικογένεια! Ίσως τελικά όλα να είναι θέμα βιωμάτων ;)
Τι καλο που βρήκες τον άνθρωπο σου νωρίς!!Συμφωνω ότι αφήνεις ένα κομμάτι από την καρδιά σου γι αυτο δεν πρεπει να έχεις πολλούς!!Ενας και καλός οπως εσυ,μακαρι σε όλους να συμβεί!!
Μπα, προσωπικά μιλώντας, ας κάνει ο καθένας ό,τι, μα ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Κριτικάρω και θα μιλήσω ελαφρώς βάρβαρα σε κάποιες καταστάσεις μόνο. Το κουμπί μου είναι πολύ συγκεκριμένο. Η υποκρισία και η μετέπειτα μοιρολατρία. Και εξηγούμαι:"Ξεκινήσαμε σεξουαλική σχέση, αλλά τολμώ να πω ότι 2 μήνες μετά είμαι φουλ ερωτευμένη! Του το είπα και εκείνος φάνηκε διστακτικός, τώρα εξαφανίζεται κιόλας. Τι να κάνω; Να τον ξεχάσω; Γιατί οι άντρες είναι μ@λάκες και νοιάζονται μόνο για το σεξ;""Είμαι εμφανίσιμος και καλό παιδί, αλλά όποτε φλερτάρω μια κοπέλα μου ρίχνει άκυρο! Μα βέβαια, οι γυναίκες θέλουν χορηγούς και είναι όλες επιφανειακές. Αυτό το fb με τα likes μας έχει καταστρέψει. Σιγά μπαλότσες, ρίχτε λίγο την μύτη!"Οπότε το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί είναι η έλλειψη αυτοκριτικής και η παντελής άγνοια των θέλω μας. Αν κάνουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους και νιώθουμε πλήρεις μέσω αυτού, τότε δεν θα ακούγαμε τέτοια μαργαριτάρια.Κατά τα άλλα, συμφωνώ απολύτως με την choc.
Από την συνειδητοποίηση και την κατανόηση μέχρι να τα κάνουμε πράξη στην καθημερινότητά μας, απαιτεί τεράστια αποθέματα κοχόνες :P Το κατανοώ αυτό, μέχρι ενός σημείου όμως. Δεν αντέχω την αυτοθυματοποίηση, ειδικά όταν θεωρώ ότι τα περισσότερα πράγματα στην ζωή είναι προσωπικές επιλογές, πόσο μάλλον το ερωτικό.Και παιδιά, μακάρι να μιλούσα εκ του ασφαλούς και να μου είχαν πάει όλα καταπληκτικά στην ζωή μου, αλλά και εγώ έπαθα και έμαθα. Από ό,τι φαίνεται, θα συνεχίσω να μαθαίνω κιόλας.
Εχετε απολυτο δικιο.- κομπλεξικοι και δηθεν υπερ των ολοκληρωμενων σχεσεων-Το τι γραμμη επιλεγετε να τραβατε στη ζωη σας και να σας κανει ευτυχισμενο\ηΑπολυτως ..δικο σας θεμα.Αρκει να μην ενοχλειτε....εκει που δεν πρεπει....Και οσον αφορα αν υπαρχουν βαθιες σχεσεις και ουσιαστικες..Δεν το γνωριζω (!)....Αλλα ευτυχως εχω την αντιληψη και να βλεπω ανθρωπους που μεσα απο μια σχεση- Δεν τα παρατησαν σε δυσκολες στιγμες-Αγαπη προς τον συντροφο του, υπολογιζοντας τον- και ανθρωπους που δημιουργησαν οικογενειαΜε βαση την αγαπη και το σεβασμο που εχουν μεταξυ τους και εχοντας απολυτη συνειδηση την εννοια της σχεσης τους.Απωθυμενα ?Αισχρη νοοτροπια?Δεν γνωριζω..αλλα ασχημο να πορευεστε μ αυτην την αντιληψη.(Αφηστε εμας τους αδαεις να πιστευουμε στον ερωτα :-) )
Τα τσουβαλιασες ολα και μας σερβιρες τον θυμο σου...Υπαρχουν ανθρωποι που γουσταρουν σχεσεις,ανθρωποι που δεν τις γουσταρουν,παντρεμενοι που ειναι ευτυχισμενοι,παντρεμενοι που ζουν συμβατικα κ χωρισμενοι...Οπως λες οτι ειναι γελασμενοι εκεινοι που πιστευουν στις μονιμες σχεσεις,ετσι μπορει να θεωρηθεις κ εσυ που δεν πιστευεις...Δεν ειναι ολοι δηθεν κ δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..