ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2017 | 04:00

Τύψεις

Είχα μία κοπέλα για 6 μήνες( ήταν η πρώτη μου). Την χωρισα διότι δε μου φερόταν σωστά. Εκ τότε , και ενώ αυτή δε με έχει ενοχλήσει ούτε στιγμή, εγώ της έχω στείλει 3 φορές , έκανα προσπάθεια να τα ξανά βρούμε, αλλά πάντα τη τελευταία στιγμή έκανα πίσω, διότι φοβόμουν ότι θα ζήσω τα ίδια και θα την ξανά χωρισω. Αυτή σε κάθε φορά που έστελνα αντιδρούσε θετικά και ήθελε να τα ξανά βρούμε, αλλά έδειχνε αμετανόητη για το ότι μου φερόταν άσχημα, και εγώ φοβόμουν. Αυτή πλέον βρήκε άλλον, ωστόσο κράτησε ελάχιστα η σχέση τους, και όταν χώρισε μου έστειλε για παρηγοριά.. Ξέρω ότι είναι αρρωστημένο ολο αυτό, αλλά εγώ νιώθω τύψεις διότι αισθάνθηκα σαν να τη κορόιδεψα και να τις έδωσα ελπίδες που δε μπορούσα να ικανοποιήσω εντέλει. Την αγαπώ και θέλω να τη βλέπω καλα, ωστόσο δε νιώθω ότι μπορώ να σταθώ στη σχέση αυτή. Νιώθω άσχημα διότι δε είμαι τέτοιο άτομο, και δε ήθελα να κάνω τέτοια σκηνικά εφόσον εγώ πήρα απόφαση να τη χωρίσω... Άλλη κοπελα να βρω δε παίζει, διότι δε νιώθω έτοιμος και δε θέλω να μπλέξω και άλλη.. Πώς αντιδραμε σε τέτοιες περιπτώσεις 1
4
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ πως το γεγονός ότι επρόκειτο για τηη πρώτη σχέση σου δημιουργεί όλες αυτές τις σκέψεις. Με την πάροδο του χρόνου θα περάσουν όλα αυτά που περιγράφεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Καλή δύναμη.
Γιατι αναμοχλευεις στο μυαλο σου μια ληγμενη ιστορια?Μαλλον γιατι ηταν η πρωτη σου σχεση.Αλλος λογος δεν υπαρχει. Οι λογοι που χωρισες ηταν επαρκεις και πραγματικοι. Αναιρεις τον εαυτο σου με την τωρινη συμπεριφορα σου. Κοινως ξεκολλα.Τις σχεσεις τις κανουμε για να περναμε ομορφα και να μην ντρεπομαστε για τον εαυτο μας . Να θυμασαι, η καλη σχεση παει μονη της . Αλλα για να την κανεις , πρεπει να να τη βρεις πρωτα. Κοιτα αλλου λοιπον και ασε τα πισωγυρισματα. Καλη τυχη και να σκεφτεσαι θετικα.
Ναι την αναμοχλευω γιατί ήταν η πρώτη μου, και όσο να πεις μου έχει κολλήσει. Έχω μείνει εκεί στάσιμος και δε μπορώ να προχωρησω μπροστά. Απλώς στεναχωριέμαι γιατί την ενοχλούσα αλλά έκανα πάντα πίσω.. πίεζα τον εαυτό μου να είμαι μαζί της ξανά, αλλά μέσα μου δε βγαίνει εντέλει... Ίσως τελικά θέλω χρόνο να το ξεπεράσω εντελώς και να πάω μπροστά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ