ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2016 | 01:40

Περίεργα!

Καλησπερα! Η δικη μου εξομολογηση εχει να κανει με μια γνωριμια που εχω κανει εδω και τεσσερις μηνες.γνωριστήκαμε μεσω κοινων φιλων, και απο τη πρωτη μερα με έκανε αιτημα φιλίας ,βγαιναμε κ ολα καλα..υπαρχει παθος κ εχουμε προχωρησει κ σεξουαλικα.το θε μα είναι οτι δεν επικοινωνει συχνα.θα στειλει.ενα μηνυμα το πρωι και το βραδυ, 9 στις 10 φορες θα προτεινω εγω να βρεθουμε..αυτος σπανια θα παρει πρωτοβουλια..και οποτε και αν βγουμε ειναι μονιμως σε μια υπερενταση ..συνηθως μετα τις δυο ωρες θελει να φυγουμε για να παει να κανει διαφορες δουλειες για το φωτογραφειο που εχει..ελα ομως που εγω τον θελω και προσπαθω να του δειχνω με τη παραμικρη ευκαιρια το ενδιαφερον μου , αυτος παλι ειναι λακωνικος στα μηνυματα , και δειχνει σαν να βαριεται..του στέλνω τραγουδια δεν απαντάει σχεδον ποτε..και οοοποτε βρει χρονο μου υπενθυμιζει τη παρουσια του ..ειμαι ερωτευμενη αλλα δεν ξέρω αν νιωθει κ αυτος τα ιδια..μου εχει πει οτι δεν θελει ν βιάζεται στην αρχη μιας σχεσης ...μηπως εγω εχω πολλες απαιτησεις?δεν ξερω τι να πιστεψω πια.φοβαμαι να του πω που βαδιζει η σχεση αυτη ..για να μην το χασω αφενός μεν και αφετερου δε επειδη ειναι σύντομο το διαστημα που ειμαστε μαζι..και δεν είμαστε μωράκια..ανω των 35 κ οι δυο. Ευχαριστώ για το χρονο σας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μεχρι να πεις την ηλικία σου νόμιζα οτι είσασταν 15-20 χρονών. Είσαι 35 οπότε έχεις εμπειρίες στις σχέσεις. Οταν ένας άντρας σου στέλνει ενα δυο τυπικά μηνύματα και δεν ενδιαφέρεται να σε δει οσο εσύ θέλει μια χαλαρή σχέση μαζί σου. Τα πράγματα δεν είναι περίεργα απλά εσυ εθελοτυφλείς και δε βλέπεις οτι σε θέλει μονο για σεξ. Δεν θέλει να το πάει αργά επειδή είναι αρχή, ισα ισα στην αρχή υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός. Γιατί δε μιλάς μαζί του? Πες του τι θες και ρώτα τον τι θέλει. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να χωρίσετε αλλά καλύτερα μόνη παρά με κάποιον που σε θέλει και δε σε θέλει.
Σε θέλει μόνο για σεξ...τόσο απλά.Όποτε έχει καύλες σε θυμάται,έχει καταλάβει ότι εσύ έχεις κολλήσει οπότε ικανοποιεί και το εγώ του,γνωρίζοντας ότι θα τους πεις εσύ να βρεθείτε χωρίς να χρειάζεται να στο πει εκείνος.Όταν βρεθείτε λοιπόν και ικανοποιηθεί και σεξουαλικά,μετά του είσαι αχρείαστη γιαυτό και βιάζεται να φύγει...ως την επόμενη φορά.
Μήπως εκείνος δεν το βλέπει σαν σχέση αλλά πιο ευκαιριακά; Λες ότι δείχνεις το ενδιαφέρον σου με την παραμικρή ευκαιρία, μήπως τον πρήζεις και απομακρύνεται περισσότερο; Το ότι δεν απαντάει στα τραγούδια δε σημαίνει κάτι απαραίτητα, μπορεί να μην είναι το στυλ του.Πιστεύω ότι αν σε ήθελε περισσότερο, θα το έδειχνε. Για την ώρα, μάλλον είναι ευχαριστημένος από αυτό που έχετε. Εφόσον δε σε καλύπτει αυτή η κατάσταση, μίλα του.