ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2016 | 03:52

ακαθαρσίες

Καλημερες στους ξενυχτηδες.Ειμαι σε σοβαρη σχεση πεντε χρόνια και τωρα τελευταια ανακαλυψα με μεγαλη αηδια (δεν ξερω γιατι, θες επειδη κοιταω πιο πολλη ωρα τον καδο σκουπιδιων του μπανιου, θες επειδη τα εχει πανω πανω) ότι το αγορι μου πεταει απροκαλυπτα τα χ*σμένα χαρτια στον καδο χωρις να τα καλυπτει καπως. Αναρωτιεμαι, δε ντρεπεται μην τα δω και ξενερωσω; πραγματικα μου ρχεται να ξερασω. Εγω τουλαχιστον τα τυλιγω ή βαζω απο πανω καθαρα χαρτια. Του εκανα παρατηρηση αλλα συνεχιζει. Σας εχει τυχει; τι να κανω; μηπως προσπαθει να μου στειλει καποιου ειδους subliminal message για να με αναγκασει να τον χωρισω απο την αηδια;;; χελπ!
19
 
 
 
 
σχόλια
Τι σιχαμένα πλάσματα που είστε... Απ' τη μία έχω ξεραθεί στο γέλιο, ταυτόχρονα μου έρχονται εικόνες απ' όσα γράφετε και για μια στιγμή νόμιζα ότι μου μύριζε σκατίλα...Καλά βρε κοπέλα μου τι ώρα ήταν αυτή της εξομολόγησης?? Θέλω να πιστεύω πως ήσουν έξω και όχι πως όλη την ώρα σκέφτεσαι αυτό.
Άμα δεν μπεις στο μπάνιο και δε δεις τον Πικάσο στη λεκάνη δεν είναι σχέση. Άμα σε κλάνει και δε γελάς με τις βρωμερες πορδιτσες του δεν είναι σχέση! Κομπλεξαρα.
«Μυρωμένοι Στίχοι» (του ποιητή Γ. Σουρή)Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλοςσκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά κι ο κόσμος όλος.Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονοκι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένοό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτεΚαι πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσωκαι δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλοςκι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!
Στο πρώτο σχόλιο ήμουν έτοιμη να το συνεχίσω, αλλά θα το ισοπέδωνα... Παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει το λερωμένο χαρτί για να του γράψει "σ'αγαπώ" στον καθρέπτη. θεωρώ ότι αυτό θα τους φέρει πιο κοντά και θα δέσει την αγάπη τους.
Ή μπορεί να τα παίρνει, να τα κολλάει σε άλμπουμ και να κρατάει ημερολόγιο.2/10 - φασολάκια με κοτόπουλο3/10 - μακαρόνια με κιμά...(Έλεος! Σαν τα μουτρα σας με έχετε κάνει!! Χαχαχα)