ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2016 | 16:46

Τα εχω με μενα

Τα εχω με τον εαυτο μου...Εχω θυμώσει που αφηνομαι σε άσκοπες καταστάσεις....που η διαθεση μου βασίζεται στο αν θα μιλήσω μαζι του ή οχι....Θυμώνω που κανω πολλά για εκείνον, και αυτος δεν βρίσκει ουτε 10 λεπτά να με δει ή να με παρει ενα τηλέφωνο...Ποσο ηλίθια παιζει να μαι;!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ααααχ, μου ξύνεις πληγές.. Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ.. Καθόμουν και περίμενα για ώρες ένα μήνυμα ή τηλεφώνημά του. Κάθε μέρα ήμουνα χάλια.Αλλά έπαθα κι έμαθα. Έμαθα πως μονομερής σχέση δεν υπάρχει.. Μεχρι πότε θα παλεύει ο ένας και για τους 2; Φύγε και άστονα κορίτσι μου. Μόλις το κάνεις αυτό, θα νιώσεις απελευθερωμένη και πολύ καλύτερα. Μη βάζεις τον σύντροφό σου πάνω από τον εαυτό σου. Δε λέει!
Τα κάνει αυτά ο έρωτας και αφήνεις τον εαυτό σου πιο πίσω... Καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του και αν δεν βγει πουθενά για μένα προσπάθησε να αποκοπείς κάπως συναισθηματικά και να κυνηγήσεις όλα όσα έχεις ανάγκη και κάποιος θα στα προσφέρει απλόχερα!
εισαι ηλιθια επειδη εισαι πληγωμενη ... ολοι εχουμε πληγωθει... αλλα δυστυχως ετσι γινεται με τις σχεσεις. κι εσυ, κι εγω, και οι περισσοτεροι εχουμε περασει απο αυτο... βρες ενα τροπο να αγαπησεις τον εαυτο σου... το οτι δε βρισκει χρονο και χωρο για σενα δε σημαινει οτι κανεις εσυ κατι λαθος απαραιτητα.. γι αυτο θυμισου πως εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σου ομορφαινουν τις μερες σου .... ειτε θα ναι φιλοι, ειτε μια νεα σχεση! βγες εξω και παρατα τις τελειωμενες καταστασεις !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ