ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2016 | 19:35

ερώτηση για άντρες

Αν μια γυναικά στο παρελθόν όταν ήτανε πιο μικρή π.χ στα 17 της είχε άστατη ζωή και είχε πάει συνολικά με 12 άντρες μέχρι τα 18 της δηλαδή για ένα χρόνο. Μετα για κάποιους λόγους μετάνιωσε για όλα αυτά και κατάλαβε πως ήταν απερισκεψία γιατί είχε από τα 14 της μεγάλη σχέση και όταν χώρισε αυτό της βγήκε σε λάθος αντίδραση. Δυο χρόνια μετά είχε γίνει άλλος άνθρωπος και γενικά είχε βάλει μυαλό ας πούμε ότι κάνει για σπίτι πλέον. Θέλει να κάνει και οικογένεια, έχει ζήσει την ζωή της και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει πιστή στον σύντροφο της γιατί έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν έχει απωθημένα. Είναι μια όμορφη κοπέλα γλυκιά κάνει για σύζυγος αλλά έχει αυτό το ελάττωμα, κακό παρελθόν, θα σας πείραζε πολύ αυτό?
5
 
 
 
 
σχόλια
Μην ακούς τις σαχλαμάρες που σου λένε οι παραπάνω. Τους περισσότερους άντρες τους πειράζει η συζυγός τους να έχει πλούσιο παρελθόν. Η λύση είναι καταρχήν να του πείς την αλήθεια. Μετά να δημιουργήσεις αμοιβαία εμπιστοσύνη μέσα στην σχέση για να το αποδεχτεί.
Καλησπερα και Καλη Χρονια!!Γιατι ο μελλοντικο σου συζυγος να ξερει το παρελθον σου???Δεν υπαρχει λογος...Αν ισχυει ολα αυτα που προειπες..εννοωντας για την ειλικρινη σου μεταμελεια και με τα χαρακτηριστικα τα οποια εχεις ομορφα στολισει τον εαυτο σου γιατι να πεις για το παρελθον σου???Δεν σε κρινω...ειμαι αναξιος σαν ανθρωπος να κρινω εσενα και οποιονδηποτε αλλον..αλλα γνωριζεις πολυ καλα οτι ο κοσμος-οχλος δεν πραττει αναλογα..Εν κατακλειδι,ας ειναι το μονο ψεμα που θα εχεις πει στον μελλοντικο συζυγο σου(ετσι αφηνεις να εννοηθει πως ειναι ο ανθρωπος που σε ενδιαφερει)..και να ξερεις κατι..συγχωρεσε τον εαυτο σου γιατι εμεις οι ιδιοι ειναι που μαστιγωνουμε πιο σκληρα και αδυσωπητα απ ολους τους αλλους μαζι τον εαυτο μας.Να εχεις μια ειρηνικη και γλυκια ζωη σου ευχομαι απο τα βαθυ της καρδιας μου!!!ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!
μη μετανιωνεις για τις επιλογες που πηρες στο παρελθον, ηταν κατι που ηθελες να κανεις .. επισης, το οτι πηγες με 12 αντρες μεσα σε ενα χρονο, δεν ειναι κατι το κακο! εμμ δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ανησυχεις διοτι ο σωστος αντρας για εσενα θα ειναι αυτος που θα σε αποδεχτει γι αυτο που εισαι και για οτι εχεις κανει στη ζωη σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ