Έρχεται ο νέος Χάρι Πότερ

Στο West End του Λονδίνου, με πρωταγωνιστή τον γιο του αγαπημένου ήρωα

LIFOTEAM 23.10.2015 | 16:12

Στο θεατρικό σανίδι θα βρεθεί μέσω του γιου του, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων και αποκύημα της φαντασίας της ταλαντούχας συγγραφέως J.K Rowling, Χάρι Πότερ.

 

Ο τίτλος του θεατρικού θα είναι «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί».

 

Η παράσταση θα χωρίζεται σε δύο μέρη και θα έχει ως ήρωα τον γιο του Harry Potter, Albus Severus Potter. Η νέα ιστορία είναι μια συνεργασία μεταξύ της J.K Rowling, του σεναριογράφου Jack Thorne και του θεατρικού σκηνοθέτη John Tiffany, ο οποίος έχει κερδίσει βραβεία στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη για το μιούζικαλ «Once».

 


Η σύνοψη της υπόθεσης:
«Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις»

 

Το θεατρικό θα ανέβει στο Palace Theatre του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου. Και τα δύο μέρη είναι σχεδιασμένα να παρουσιάζονται είτε την ίδια νύχτα, είτε σε δύο συνεχόμενες βραδιές.