ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2015 | 16:24

Θεογκομενες

Εχω βαρεθει να βλεπω κοπελες ντυμενες με την τελευταια λεξη της μοδας, σχεδον απαστραπτουσες παρουσιες με ομορφα κορμια-προσωπα-μαλλια αλλα να φοβουνται να τσαλακωθουν.Το παιζουν γκομενες ολημερις και ολονυχτις και το μονο που τους νοιαζει ειναι να βρουν γκομενο να τον βασανισουν και επειτα να τον διωξουν.Μαλλον διοτι ετσι θρεφουν τις ανασφαλειες τους.Ρε κοριτσια δεν πειραζει να βγειτε μια μερα χωρις βαμμενα φρυδια ή με μαλλια κοτσιδια ή με φορμες και ναπατε για ενα καφε.Δεν πειραζει να γελατε δυνατα με την καρδια σας, να αυτοσαρκαζεστε...Μπορειτε να γινεται τοσο εκρηκτικες παρουσιες διχως τα γυρω-γυρω..Φιλικα, αγαπητες μου!Και με λιγοτερη ξινιλα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι είναι ωραίο να προσέχεις τον εαυτό σου διατηρώντας την ανάλογη "ευπρέπεια" της περιστάσεως. Δεν είναι όλα τα συνολάκια για όλες τις ώρες. Αυτό, ναι... για τη μέση γυναίκα είναι λίγο εκτός πραγματικότητας... Ελληνικής τουλάχιστον.
Εγώ πάλι βλέπω ωραιότατες γυναίκες νέες και μεγαλύτερες που και προσόντα έχουν πνευματικά και παρουσία και τολμώ να πω με φτιάχνει (όχι ερωτικά) που έχουμε αναβαθμιστεί τόσο. Δεν είναι όλες ξινές κι ευτυχώς.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ