ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2015 | 23:45

Να ξέρεις....

Ρόδα είναι και γυρίζει ..... θα το μετανιώσεις που με άφησες να φύγω έτσι απλά ....αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Το μόνο που θα θελα είναι να το μάθω αν πράγματι μετάνιωσες... έχω πολύ ανάγκη να το μάθω .... απλά θυμάμαι όσα περάσαμε αυτή τη τυχαία συνάντηση που ερωτευτηκαμε κεραυνοβολα και οι δύο, όλους τους τσακωμούς τις τρυφερές μας στιγμές τα σαγαπω μας! Σε γνώρισα κόπανο και κατέληξες να έρχεσαι σπίτι μου με τριαντάφυλλο , να τσακωνομαστε και να με ακολουθείς από το σπίτι σου μέχρι το δικό μου (μισή ώρα διαδρομή ), να είμαι η πρώτη κοπέλα που γνωρίζεις στους δικούς σου, ο μόνος άνθρωπος που ανοιγοσουν μιας και ήσουν πολύ κλειστός, και τόσα άλλα πράγματα !!!! Τα πέταξες έτσι απλά ....Επειδή εγώ θυμάμαι τι περάσαμε ξέρω πως δύσκολα θα στα δώσει κάποια άλλη όλα αυτά και δύσκολα θα τα κάνεις όλα αυτά για κάποια άλλη ! Γιαυτό ξέρω πως θα το μετανιώσεις! Αν και εγώ θα έχω προχωρήσει ήδη ...πολύ μακριά ....κάθε μέρα φεύγω όλο και πιο μακριά σου !
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά χωρίς παρεξήγηση και με καμία πρόθεση ειρωνίας, αν όντως είχες προχωρήσει δεν θα υπήρχε αυτή η εξομολόγηση.Σου εύχομαι να το κάνεις όμως, η ζωή συνεχίζεται :)