ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2015 | 22:58

Ο αγοραίος έρωτας, μόνο έρωτας, δεν είναι...

Εξομολογητές & εξομολογήτριες, καλησπέρα σας. Πήρα κι εγώ το θάρρος να εξομολογηθώ κάτι που δεν με τιμάει και τόσο. Έχω πάει με 5 κοπέλες, οι οποίες όμως ήταν επι πληρωμή. Την πρώτη επίσκεψη, δεν σας κρύβω πως τη χάρηκα γιατί έφυγε η "ρετσινιά" του παρθένου. Οι επόμενες επισκέψεις ήταν μια τυπική αγγαρεία για να "αδειάσω", αλλά στην τελευταία μου επίσκεψη, μόλις βγήκα έξω στο δρόμο, μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα παρά την ηλικία μου (είμαι στα 28). Η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη, με "πρόσεξε", αλλά είναι μια κοπέλα που δε με ΑΓΑΠΑΕΙ, δε με ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, δεν με ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ όπως θα έκανε πχ η κοπέλα μου. Και αυτή, όπως και οι άλλες 4, πληρώθηκαν για να κάνουν κάτι που δεν θέλουν!!! Αλλά κοπέλα δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δύσκολα θα υπάρξει. Κι αυτό γιατί δεν έχω θάρρος να πλησιάσω κάποια (άλλωστε το φλέρτ είναι τέχνη που πρέπει να κατέχεις) οπότε έχω μέινει μόνος μου, μέχρι τώρα σε αυτό βεβαίως, συνεπικουρεί αρνητικά και ο εσωστρεφής χαρακτήρας μου, ενώ ούτε κάνας κούκλος είμαι. Και οι ελληνίδες δεν δίνουν το "πράσινο φώς" σε άνδρες σαν εμένα. Όσοι έχετε βρεί εναν/μια σύντροφο, να ξέρετε πως σας ζηλεύω. Εγώ δυστυχώς, μάλλον θα μείνω όλη μου τη ζωή, μόνος μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
οι ελληνιδες δεν δινουν το πρασινο φως στη μιζερια σου φιλτατε αγοραιοεραστη ! οχι στο ασχημο προσωπακι σου..εδω ο καρεμπε ειχε γκομενα τη σκλεναρικοβα ,υπαρχει ελπιδα! βεβαια τα λεφτα και τη δοξα του καρεμπε δε τα χεις σιγουρα, οποτε εσυ μη περιμενεις την σκλεναρικοβα ( και σιγα την ωραια εδω που τα λεμε την εχεις δει καλα τη μυτη της-σχολιο τυπου beauty is in the eye of the beholder),αλλα μπορεις να βρεις μια κοινη θνητη! πανε κανα γυμναστηριο γραψου σε καμια δραστηριοτητα,,και στη τελικη αν δεν καταφερεις να αποκτησεις αυτοπεποιθηση ,θα χεις αποκτησει κοιλιακους!
βρε οχι το γυμναστηριο ειναι ενδεικτικο~ μπορει να γραφτει ξυλογλυπτικη αν θελει,κατι να κατι βρε παιδι να του ανεβει...η αυτοπεποιηθηση γιατι απο το αλλο μια χαρα παει αλλα με λαθος ατομα. οταν ασχολησε με οποια δραστηριοτητα αυτο σε γεμιζει και σε κανει να νοιωθεις καλυτερα! και αν ας πουμε καταβαθος θελεις να κανεις πλαστικη γιατι ξυπνας και τρομαζεις και το πορτοφολι σου σηκωνει το πολυ πολυ κανα κοκτειλ στο Α φορ Αθενς, υπαρχει και οικονομικοτερη λυση αυτη του γυμναστηριου που θα βελτιωσει τουλαχιστον ενα κομματι του σωματος και θα σου παρεχει και αυτοπεποιηθηση :)