ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 00:38

Η κοπέλα που γουστάρω...

πλέον κοιμάται με τις κότες κι είναι μόλις 24 ετών. Κατανοώ, ότι εργάζεται κι έχει ένα συγκεκριμένο ωράριο εργασίας, αλλά δεν σκάβει κιόλας σε χωράφια, για να πέφτει ψόφια στο κρεβάτι.Ειδικά τα Σ/Κ με ξενερώνει απίστευτα αυτή η συμπεριφορά της. Κι εγώ εργάζομαι για λίγες ώρες ημερησίως και σε σχετικά εύκολη κι ευχάριστη εργασία, αλλά είμαι ατίθασο νιάτο. Εκείνη πάλι, έχει καταντήσει χειρότερη κι από γιαγιά. Έχουμε χάσει κάθε ουσιαστική επαφή ή με θυμάται μόνο, όταν βάφει τα νύχια της και περιμένει να στεγνώσουν.Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, θα φάει μια ζεστή και ωραιότατη χυλόπιτα κι ας συνεχίσει τον ύπνο του δικαίου με τα αρκουδάκια της!
11
 
 
 
 
σχόλια
αχ ποσο θα ήθελα εναν αντρα που να καβλώνει μαζί μου και πρωϊνες ώρες...(πραγματικα θα ήταν απόδειξη ότι με θέλει πολυ).επίσης, έχω την εντύπωση, ότι εισαι καπως ανωριμος γιατι οταν γουσταρουμε καποιον ή καποια τον γουσταρουμε σαν ανθρωπο με σδυναμιες και εχουμε ξεφυγει απο το συνδρομο barbie & ken ken που ειναι απο πλαστικο και τουε κανουμς ότι θελουμε εμείς ανάλογα τις καβλες και τα όνειρα που έχουμε. Συνελθε μικρέ.
παιζει να ναι και ψυχολογικο η ορμονικο φιλε μου....κι αν σου αρεσε πραγματικα θ εβρισκες τροπο να μη γινεται εμποδιο (εκτος κι αν σε αποφευγει κ εσυ δεν το πιαζεις)
Αθάνατε, καταλαβαίνω όσα γράφεις..Να σε ρωτήσω όμως κάτι? Τι θα έκανες αν ήσουν εσύ στην θέση της?Στο λέω γιατί το έχω ζήσει.. Να ξυπνάει ο άνθρωπος από τις 6 και να γυρίζει 7 το απόγευμα. Φυσικά να είναι έντονη δουλειά και να είναι κομμάτια...Καταλαβαίνω πως νιώθεις, γιατί το έχω πάθει κι εγώ με άντρα και ήμουν στην θέση σου!Όταν κάθισα όμως και σκέφτηκα αντικειμενικά, κατάλαβα πως αλλού ήταν τα θέματα, οπότε σε αυτά επικεντρωθήκαμε, όσο κι αν ήταν ψυχοφθόρο.. Και στο τέλος απλά δεν ταιριάξαμε.. Το είδα όμως πως δεν ήταν η κούραση!! Για κάτσε και σκέψου λοιπόν...Μήπως είναι αλλού τα θεματάκια σας!! Πάντα φιλικά!!
Τέτοιες βλακείες κάνετε μερικοί μερικοί και μας έχουν βγάλει οι γκόμενες αναίσθητα κτήνη.Μάθε να σέβεσαι το γεγονός οτι ο άλλος κουράζεται όσο και αν δουλεύει,και επειδή δεν σε κόβω πάνω από 23,θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή.Ανάθεμα και αν υπήρχαν άνθρωποι που ήταν 40-50 χρόνια μαζί εάν είχαν θέμα με το πόσο κοιμάται ο ένας από τους δύο.Υπάρχει και η συζήτηση..
Γράφεις: ''εγώ εργάζομαι για λίγες ώρες ημερησίως και σε σχετικά εύκολη κι ευχάριστη εργασία''Ισχύει το ίδιο και για 'κεινη;Είχε την ίδια τύχη να βρει μια ευχάριστη δουλειά;Δουλεύει για πλάκα όπως υποδεικνύει η δική σου φράση;Στοχεύει σε μια επαγγελματική πρόοδο;Αλλάζουν τα δεδομένα των ανθρώπων και η εποχή είναι τέτοια που πρέπει να προσέχουμε.
Μα νυστάζει....τι να κάνει η κακομοιρα;; αφού κουράζεται! Κι εγώ το έχω πάθει! Θα προσαρμοστεί με τον καιρό στα ωράρια και θα μπορεί να βγαίνει! Αμέσως χυλπιτα;; απαπαπαπα! Μηδέν κατανόηση μου φαίνεται!
αχχχααχ μου αρεσει που ΑΛΛΑ ειναι τα αιτια αυτων που νιωθεις για αυτην αλλα παρ'αυτα χρησιμοποιεις το οτι κοιμαται με τις κοτες.αυτο ειναι τερμα ανωριμο

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ