ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2015 | 22:33

κοντή

Ναι εγώ είμαι. Δυστυχώς :( το ξέρω θα με κράξετε αλλά νιώθω πολύ άσχημα για το ύψος μου. Είμαι 1.57. Ούτε 1.60 δηλαδή. Νομίζω μου δημιουργεί πρόβλημα στην ζωή μου. Νιώθω μειονεκτικα απέναντι σε άλλες κοπέλες..
3
 
 
 
 
σχόλια
ειμαι 1,59 και μισο (δηλωνω 1,60) και το ξεπερασα απο τα 15 μου. απο ατομα που ειναι τωρα 17 με ρωτανε γιατι ειμαι τοσο κοντη (τι σκατα ταισαν αυτη τη γενια ρε φιλε και ψηλωσε ετσι?) απανταω οτι με μανουλα 1,51 εχω βγει ντερεκι!τα παιδια στην ηλικια μου (25) θεωρουν το υψος μου μετριο-κανονικο μια και οι περισσοτερες της ηλικιας μου μεχρι 1,67 πανε αντε 1,70. λιγες θα δεις πχ 1,75.δηλωνω λοιπον ενα υπερηφανο σκαμπουδακι και το χαιρομαι! καντο κι εσυ! να αισθανεσαι ασχημα για πραγματα που με προσπαθεια μπορεις να αλλαξεις πχ περιττα κιλα ή χαλαρος πωπος. για το υψος σου δεν υπαρχει λογος! ασε που λογω υψους γω προσωπικα απολαμβανω πολυ αγκαλια απο φιλες φιλους ή σχεσεις γιατι τους βγαζω κατι το ζουζουνιαρικο!