ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2013 | 12:15

οικογενειακές ιστορίες

Όλη μου η οικογένεια η οποία θεωρούσε ότι οι αναρχικοί είναι κωλόπαιδα μετά τις εξελίξεις με τον Παύλο Φύσσα και αυτά που βγήκαν στη φόρα για τους χρυσαυγίτες ότι πουλούσαν προστασία σε πακιστανούς και ότι τα χρυσά αυγά τους έπαιρναν το 90% των πωλήσεων από ρούχα-cd αλλιώς τους ξυλοκοπούσαν,ότι είναι μπράβοι της νύχτας,μαστροποί που προωθούν κοπέλες στη πορνεία (Λαγός),ότι συνεργάζονται με μπάτσους και ότι τους προστατεύουν οι μπάτσοι τόσα χρόνια,ε από ότι διαπίστωσα πλέον έχουν αναθεωρήσει την κοσμοθεωρία για το τι είναι αναρχικός και τι εστί χρυσαυγίτης. Φαντάζομαι ξύπνησαν αρκετοί άνθρωποι.Είπε η γιαγιά μου χθες: '' μωρέ καλά τους κάνουνε οι αναρχικοί. '' και μου βγήκε ένα αυθόρμητο χαμόγελο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το προβλημα ομως βρισκεται στο οτι υπαρχει ακομα κοσμος που διαμορφωνει αποψη μεσω της τηλεορασης. Το οτι οι χρυσαυγιτες ειναι εγκληματιες ναζιστες (θα επρεπε να) ειναι γνωστο απο καιρο. Απο αυριο οι αναρχικοι(κ οι αριστεροι γενικοτερα) θα ειναι παλι "τα κωλοπαιδα που σπανε κ καταστρεφουνε, αρα εχθρος της πατριδας κ της δημοκρατιας"