τέλος πάντων εφτασα τελικά να μαγειρευω σε καθημερινή βάση, και τώρα μιλάμε για πολλά ταψιά και κατσαρόλες, ήταν καμμιά 10ριά άτομα η πελατεία μου. Το θέμα είναι πως η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο και απο τον δικό μου έλεγχο καθώς άρχισα να γουστάρω τα καινούρια μου καθήκοντα και όταν παρήγγελνα τα υλικά για το μαγείρεμα μέρα με την μέρα πήγαινα σε πιό γκουρμέ χαρακτηριστικά. Επίσης η πλάκα είναι πως όλοι γουστάρανε (ακόμη και το αφεντικό μου γιατί και αυτός έτρωγε) αλλά όλοι συνήλθαν (μαζί με μένα) μόλις τελικά μετά απο κανένα μήνα πήρε μια κοπέλα για αυτή την δουλειά (έπρεπε και να την εκπαιδευσω στο μαγείρεμα) και εγώ επέστρεψα στην κανονική μου δουλειά που την είχα και λίγο παραμερίσει. Ολα αυτά φυσικά το 2005 προ κρίσης, πλάκα είχε
Σχολιάζει ο/η