θα χαρω να σε βοηθησω απο την συγχυση!η κοτες της γιαγιας στο χωριο τρωνε υπολοιματα απο το νοικοκυριο (κοινως αποφαγια) ως γνωστων...οτι πιο βρωμικο τρωει το θυραμα τοσο πιο νοστιμο!περα απο αυτο και μιλοντας επιστημονικα, οι ορνιθες που ζουν εξω λογο της βοσκης, προσλαμβανουν μεγαλητερες ποσοτητες σε καροτενια, φλαβονοειδη και πολυ ακορεστα λιπαρα οξεα καθως και μακρας αλυσου (EPA, DHA) τα οποια με λιγα λογια ειναι ικανα να αλλαξουν το χρωματισμο του σφαγειου, την γευση του καθως και την ποιοτητα και τη διατροφικη αξια της τροφης. απορροια ολων αυτων ειναι και η αλλαγη της ποιοτητας και των προιντων τους και στη συγκεκριμενη περιπτωση το αυγο!ολο το αλλο περι ποικιλιες ορνιθων δεν ισχυει...τις τελευταιες δεκαετιες και οχι μετα την γριπη τα ορνιθια κρεοπαραγωγης ειναι της εταιρειας Cobb σαφως γενετικα ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ! αλλο το να ειμαι ψηλος επειδη οι προγονοι μου ειχαν φετιχ το υψος μεταξυ τους και αλλο να ειμαι ψηλος γτ καποιος παρεμβηκε γενετικα!!! οσον αφορα τις αγελαδες που αναφερεις, κρινεις οτι η αγελαδα κανει για δυο και οτι ειναι μποντυ μπιλτερ χωρις να εχεις μια ευρια εννοια των βοειδων. μια αναζητηση στο google θα σε βοηθεισει. δες πως ειναι μια ελληνικη της βραχυκερατης φυλη και συγκρινε την με μια Limousin. εχει να κανει με φυλες, παραγωγικες κατευθυνσεις και γενετικη βελτιωση...δεν ειναι γυμναστηριο η κτηνοτροφια! ελπιζω να ενημερωσα σωστα!
Σχολιάζει ο/η