Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ήταν λίγο περίεργο αυτό που έκανε ο McGregor στις Χρυσές Σφαίρες - Ευχαρίστησε και την εν διαστάσει γυναίκα του και τη σύντροφό του

Δείτε το βίντεο με την μάλλον αμήχανη στιγμή

Ήταν λίγο περίεργο αυτό που έκανε ο McGregor στις Χρυσές Σφαίρες - Ευχαρίστησε και την εν διαστάσει γυναίκα του και τη σύντροφό του

Σε μία από τις πιο περίεργες στιγμές στη χθεσινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, o ηθοποιός Ewan McGregor ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου ανδρικού ρόλου σε ταινία ή μίνι σειρά και έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο την πρώην σύζυγό του όσο και τη νυν σύντροφό του.

Τον Οκτώβριο, ο 46χρονος ηθοποιός και η επί 22 χρόνια σύζυγός του Eve Mavrakis (σ.σ. κόρη Ελλήνων μεταναστών που γεννήθηκε στη Γαλλία) ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι που απέκτησε μαζί τέσσερα παιδιά φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση από τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και τα βρετανικά ταμπλόιντς που δημοσίευσαν και φωτογραφίες, αιτία του χωρισμού τους ήταν η σχέση του McGregor με την 32χρονη Mary Elizabeth Winstead, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά Fargo.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του, ο χολιγουντιανός αστέρας ευχαρίστησε την πρώην γυναίκα του που όπως είπε «στάθηκε στο πλευρό του για 22 χρόνια» ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και με τους συνεργάτες του στην τηλεοπτική σειρά, αναφέροντας φυσικά και το όνομα της νυν συντρόφου του.

«Μου άρεσε πάντα να είμαι ηθοποιός και να κάνω παρέα με ηθοποιούς και είχα φανταστικούς ηθοποιούς για να δουλέψω μαζί σ' αυτό και δεν θα υπήρχε κανένας Emmett* ή Stassi* χωρίς τους David, Michael, Carrie Coon, και δεν θα υπήρχε κανένας Rey* χωρίς την Mary Elizabeth Winstead, οπότε σας ευχαριστώ πολύ».

*χαρακτήρες της σειράς Fargo

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του McGregor: