ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024 Facebook Twitter
Η Sydney Sweeney είναι Παρθένος.
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος ξεκινά με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που είναι μια πολύ δυνατή όψη όσον αφορά τα οικονομικά και την περιουσία σας. Εκτός του ότι θα έχετε αύξηση στο εισόδημά σας, θα είναι ιδανική ημερομηνία για να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, να διαπραγματευτείτε τις αμοιβές σας ή να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Στις 3/3, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, μια αναπάντεχη συνθήκη θα αλλάξει τα σχέδιά σας και θα έχει σχέση και με οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως έχει αυξηθεί ο προϋπολογισμός ενός έργου και να χρειαστείτε χρηματοδότηση. Τα καλά νέα έρχονται στις 4/3, καθώς το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα ευνοήσει τις μυστικές επαφές και θα έχετε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αισιοδοξία ξεκινά ο Μάρτιος επειδή είστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδό σας και σηκώνετε τα μανίκια για νέα εγχειρήματα. Ο Δίας στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο έχει επεκτατικό χαρακτήρα, που σημαίνει πως ό,τι βάλετε στο μυαλό σας μπορείτε να το πετύχετε. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, τη φήμη ή την ερωτική σας ζωή. Στις 3/3, με τον Ουρανό, που είναι επίσης στο ζώδιό σας, δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας και θα ενταθεί η ανάγκη σας για ανεξαρτησία. Όμως, το τετράγωνο με την Αφροδίτη δείχνει πως δεν πρέπει να κάνετε παρορμητικές ενέργειες. Σε αυτήν τη φάση πρέπει να είστε ευέλικτοι. Στις 4/3 το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού δίνει ευκαιρίες για αύξηση της δημοτικότητας και επιτυχίες στην καριέρα. Η ερωτική σας ζωή έχει προοπτικές βελτίωσης, αρκεί να μην ερωτευτείτε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο Μάρτιος ξεκινά με σημαντικές ευκαιρίες για επιτυχίες στα επαγγελματικά σας και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε επαφές και προώθηση υπηρεσιών. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία φέρνει εύνοια σε όσους αναζητάτε νέες συνεργασίες και σημαντικό ρόλο θα παίξει η ποιότητα των προϊόντων σας. Προωθήστε τα επιτεύγματά σας με θάρρος και να αναμένετε νέα πολύ σύντομα. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αιφνίδια γεγονότα σχετικά με ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή σπουδές που θα ρίξουν το ηθικό σας. Ωστόσο, στις 4/3 το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού στηρίζει τις προσπάθειές σας και εκεί που πιστεύατε πως πηγαίνουν όλα στραβά, θα επανέλθει η αισιοδοξία σας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, εκτός από εφήμερες σχέσεις, δεν προβλέπεται κάτι σταθερό, εκτός κι αν αλλάξετε φιλοσοφία. Μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που επιβραβεύει προηγούμενες προσπάθειες, των οποίων τα αποτελέσματα φαίνονται στο ξεκίνημα, οπότε πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Δία. Επαφές που έγιναν στο παρελθόν αυξάνουν το δίκτυο των συνεργατών σας και έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια μια έκτακτη ανάγκη και θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας, ώστε να αποφύγετε το άγχος. Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε. Όσοι είστε σε σχέση προσπαθήστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, ώστε να μη σας φθείρει η ρουτίνα. Ξεκινήστε κάποιο χόμπι, βρείτε νέες διεξόδους ψυχαγωγίας και νέα ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Με θετικό πρόσημο ξεκινά ο Μάρτιος, με το εξάγωνο Ήλιου – Δία, που φέρνει αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων ή ενός επιδόματος, ενώ παράλληλα ανταμείβει και τις προσπάθειες στα επαγγελματικά σας. Η πρόοδός σας είναι αξιοσημείωτη και έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει εξουσία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος και στην αύξηση της φήμης σας. Στις 3/3 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή πρόκληση που θα αφορά μια σχέση ή συνεργασία. Το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού δεν θα ευνοήσει την επίλυση διαφορών, επειδή θα έχετε αρκετή ένταση. Ωστόσο, στις 4/3 ακολουθεί το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού που επαναφέρει τις ισορροπίες. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον επειδή προκύπτει ένας νέος έρωτας με άτομο από το χώρο της εργασίας και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος σάς βρίσκει επικεντρωμένους στα επαγγελματικά και στους στόχους σας και καθώς ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου - Δία, οι προβλέψεις είναι ευοίωνες. Ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι που θα συμβάλει στη διεύρυνση το δικτύου συνεργατών, ακόμα και στη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Θέματα σπουδών έχουν κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να χάνετε τον στόχο σας. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια και νομικές υποθέσεις, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Από τις 4/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια και θα είναι πιο βατή η καθημερινότητά σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, Αφροδίτη και Άρης κοντράρονται έντονα και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με το ταίρι σας. Οι γονείς θα ρίξετε περισσότερο το βάρος της προσοχής στα παιδιά και ίσως αντιμετωπίσετε επικοινωνιακά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου - Δία ξεκινά ο μήνας και καθώς δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στο κυνήγι νέων ευκαιριών. Εξαιρετική στιγμή για να δώσετε κάποια συνέντευξη ή να στείλετε βιογραφικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω τρίτων και θα καλύψετε σημαντικές υποχρεώσεις. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού θα προκαλέσει μια αναταραχή στη σχέση σας και πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση. Αν ρίξετε λάδι στη φωτιά, το πιο πιθανό είναι να λήξει άδοξα. Από τις 4/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με τα επαγγελματικά σας και θα έχετε την ευχέρεια να ρυθμίσετε μια οφειλή ή ένα περιουσιακό ζήτημα. Αν σκοπεύετε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, είναι καλή εποχή για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια παιχνιδιάρικη εποχή ξεκινάει για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε κοινωνικές εξόδους, διακοπές και δημιουργικά εγχειρήματα. Το τρίγωνο Ήλιου - Δία την 1η μέρα του μήνα αποτελεί έναν πολύ δυνατό συνδυασμό και φέρνει επιτυχίες σε επενδύσεις, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες και στην προώθηση καλλιτεχνικών έργων. Η τύχη θα χαμογελάσει σε όσους επιθυμούν τη δημιουργία οικογένειας. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού προκαλεί αστάθεια στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και τεταμένο κλίμα στην οικογένεια. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα θέματά σας μέσω ήρεμου διαλόγου κι ακούστε με προσοχή τι δυσαρεστεί τους άλλους. Επανέρχονται οι καλές μέρες από τις 4/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού και θα πάρετε σημαντική ώθηση. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα εκτιμηθούν και θα ξεκινήσει μια δυνατή συνεργασία. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που φέρνει την επιβράβευση των προσπαθειών σας και η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ ευχάριστη. Το τρίγωνο του Δία, που είναι δικός σας κυβερνήτης, με τον Ήλιο δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση εσόδων. Ταυτόχρονα, ένα ευχάριστο γεγονός που θα αφορά την οικογένεια θα αναθερμάνει τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για τους στόχους σας. Στις 3/3 το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού δεν θα ευνοήσει τις μετακινήσεις και τις επαφές για προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων. Ενδεχομένως να προκύψει μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας που θα σας αναγκάσει να αναβάλετε τα ραντεβού σας. Όμως, από τις 4/3 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού θα ευνοηθούν κάθε είδους επικοινωνίες και θα έχετε καλά νέα πολύ σύντομα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αυξημένη έμπνευση και δημιουργική διάθεση σας βρίσκει ο μήνας καθώς ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου - Δία και είναι εξαιρετική εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας και να προωθήσετε τις δημιουργίες σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν και στη βελτίωση της ερωτική σας ζωής, ενώ η διορατικότητά σας θα σας κάνει πολύ δυνατούς σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις 3/3 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού. Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο και κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας. Τυχερά παιχνίδια δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από τις 4/3, που το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για αύξηση εσόδων, κυνηγήστε την τύχη σας και αναζητήστε νέες ευκαιρίες. Επειδή είναι ένα διάστημα που δίνετε περισσότερη έμφαση σε απολαύσεις, κρατήστε ένα μέτρο, προσέξτε τη διατροφή σας και προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο στη φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αύξηση του εισοδήματός σας ξεκινά ο Μάρτιος και παίρνετε σημαντική ώθηση όσοι σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα που θα αφορά τα επαγγελματικά ή κάποιο ακίνητο. Το τρίγωνο Ήλιου - Δία δίνει ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, επομένως πρέπει να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό στην παρούσα φάση. Ενδεχομένως να κάνετε μια ανακαίνιση σε κάποιο ακίνητο που θα αποτελέσει μια νέα πηγή εσόδων ή να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας. Στις 3/3 το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει κάποιες αλλαγές που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ένα οικογενειακό ζήτημα θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, αλλά προέχει η επίλυσή του. Από τις 4/3, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού, τα γεγονότα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα αφήσετε πίσω δυσάρεστες στιγμές. Οι ελεύθεροι ξεκινήστε να βγαίνετε πιο συχνά και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της αισιοδοξίας και της διάθεσης για νέες εμπειρίες. Καθώς μπαίνει οι άνοιξη με το τρίγωνο Ήλιου - Δία, είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και ανυπομονείτε να βάλετε σε εφαρμογή νέες ιδέες και να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Δώστε έμφαση στην προώθηση των δεξιοτήτων σας και πολύ σύντομα θα έχετε νέες προτάσεις για συνεργασία. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να βελτιώσετε τη ζωή σας σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Όμως, στις 3/3 που πραγματοποιείται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, κάποια αιφνίδια γεγονότα που θα αφορούν ένα συγγενικό σας πρόσωπο ίσως φρενάρουν τα σχέδιά σας. Καλύτερες μέρες έρχονται από τις 4/3 καθώς το εξάγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ευνοήσει τις εμπορικές συμφωνίες, τις δημόσιες σχέσεις και τις εκδόσεις, δηλαδή θα αυξηθούν τα έσοδά σας.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ