Τούμπα: Μεγάλη καθυστέρηση στο ματς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

Τούμπα: Μεγάλη καθυστέρηση στο ματς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ Facebook Twitter
2

Με μεγάλη καθυστέρηση θα ξεκινήσει απ' όσο φαίνεται το ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια "καυτή" ατμόσφαιρα με περίπου 1.500 αναμμένους πυρσούς κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως η κατάσταση ξέφυγε από τα φίλαθλα πλαίσια, όταν κάποιες φωτοβολίδες έπεσαν προς το πάγκο των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να καεί μέρος του πάγκου.

Απ' ότι φαίνεται στη συνέχεια κάποιοι πέταξαν και ψάρια στον πάγκο κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι οποίοι ζήτησαν διαβεβαιώσεις από το διαιτητή για την ομαλή διενέργεια του παιχνιδιού.

Ο διαιτητής Μάνταλο πήρε τις ομάδες στα αποδυτήρια κι ακολούθησαν διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων. Ο Καβαλιώτης διαιτητής έδωσε εντολή να αλλαχθεί ο πάγκος του Ολυμπιακού, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη άμεσα δυνατό. Άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με απορρυπαντικά, σκούπες, νερά και άζξ

ωστόσο, ο Καβαλιώτης διαιτητής ήταν ανένδοτος και ζητούσε να αλλάξει ο πάγκος!

Μετά από 50 λεπτά βγήκε ο Καβαλιώτης ρέφερι και είπε στους ανθρώπους των δυο ομάδων: «Πρόθεσή μου είναι να ξεκινήσω το ματς, αλλά δεν το κάνω αν δεν αλλαχθούν οι πάγκοι!».

Τελικά ο Μάνταλος πήρε διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο, προειδοποίησε ότι με το παραμικρό θα διακόψει οριστικά το ματς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια